Sådan ombytter du dit diamantsmykke:

Mange smykkeserier fra Jan Jørgensen er såkaldte ombytningsserier. Se flere af de mest kendte og populære nedenfor. Her dog allerførst en forklaring på hvordan du konkret ombytter via webshoppen her. 


Et eksempel på beregning af din ombytningspris:
Du har købt en ring til kr. 2.995,- kr.
Nu ønsker du at købe et større ring med en større diamant, som koster 5.995,- kr.
5.995,- minus 2.995,- = 3.000,- kr.
Du skal altså betale 3.000,- i ombytningspris.

 
De konkrete skridt når du laver en ombytning i vores webshop.
1. Du vælger det smykke du vil bytte til, og lægger det i kurven.
2. Du checker hele vejen ud, og vælger "konto til konto" som betalingsform. Betal dog ikke endnu.
3. Beregn din pris, f.eks. har du givet 1.995,- og skal for nyt smykke give 2.995,-. Du skal så betale 1.000,- kr. 
4. Notér dit ordrenr- og betal, ved at lægge for 1.000,- gavekort i kurven. Notér ordrenr. og skriv ombytning.
5. Du har nu betalt og bekræftet din ordre. Vi hæver ikke dine penge. Du sender dit gamle smykke til os. 
6. Vi modtager dit indsendte gamle smykke og certifikat med dato og købspris, og ser at alt er ok. 
7. Vi laver dit nye større smykke, og først når det afsendes fra os hæver vi dit differencebeløb.

Bemærk. Gavekort i alle beløbsstørrelser finder du her...

Du kan også foretage ombytningen hos en af vore forhandlere.
Mange guldsmedeforretninger i Danmark er forhandlere af Jan Jørgensen smykkerne, og du kan også gå ind til disse forhandlere med din gamle ring og betale differencen til en ny, som butikken så bestiller og leverer til dig når den er fremstillet. (Se forhandlerkortet øverst til højre, for at finde en forhandler nær dig)
 
 

Mere om de mange ombytnings-smykke typer:

For dig som kunde er det en genial mulighed at kunne ombytte, så du kan få et større smykke indenfor to år, mod kun at betale differencen mellem det gamle og det nye smykke. Kravet er at du betaler min. 30 procent mere for at få et større smykke. Her nogle af serierne vist.


   
Originalen. Royal Art.

Den ægte én-stens-ombytningsring i særklase er "Royal Art". Denne serie blev lavet af Jan Jørgensen for snart 25 år siden, og der er hundredevis af modeller i serien.

Du kan købe både ringe, vedhæng, ørestikker, halssmykker og armbånd der matcher, og alle i størrelser fra 0,04 ct. og helt op til 1,0 ct. og i to forskellige diamantkvaliteter - den flotteste til prisen eller den største til prisen.

Smykkerne er i 14 kt. guld eller hvidguld, og også en kombination af guld og hvidguld. Ringen sidder ergonomisk korrekt på fingeren, dens særlige trekantede form føles perfekt på de fleste kvinders fingre.

 
Se hele Royal Art familen her...

Den romantiske.

Hjerter er symbolet på kærlighed, og derfor ville Jan Jørgensen også designe en hjerte-ombytningsserie.

Det blev til "Royal Heart", også som én-stensserie. Igen en helt særlig og romantisk version af den mere ordinære "prinsesse-serie". 

Også her kan du vælge blandt en helt familie af smykker, med diamant størrelser fra 0,04 ct. til 1,0 ct. og du kan få forskellige guldfarver og overflader.

Vi tilbyder enten tw.vvs som den bedste diamantkvalitet eller w.piqué som er en lavere kvalitet så du kan få en større diamant til prisen.Se hele Royal Heart familien her...
 
Hundehvalpe-looket.

Serien "Royal Trend" kan både vælges som énstens-smykke og ringen bruges også ofte som forlovelses-/vielsesring.

Den meget formfulde og bløde karakter leder tankerne hen på dyrebørn, som f.eks. en hundehvalp. Serien er dog spænstig og klassisk på samme tid.

Designet fås med diamanter fra 0,04 ct. til 0,24 ct. brillanter, og du kan vælge både guldfarve, overflader, og også om du ønsker den største diamant til prisen eller den flotteste til prisen.Se hele Royal Trend familien her...

Hjerter omfavner diamanten.

"Royal Charm" er en anden af de ombytningsserier Jan Jørgensen har fremstillet. Et smukt design med to hjerter der fastholder brillanten assymetrisk og elegant.

I serien fås også ørestikker, armbånd og halssmykker, og alle smykkerne med diamantstørrelser fra 0,04 ct. til 0,24 ct.

Et charmerende design med kærligheden i fokus da hjerterne ligesom omslutter diamanten. 


Se hele Royal Charm familien her... 


 
Skrå linjer.

"Royal Romance" er en række smykker med formfulde og flotte linjer. Det skrå bånd giver serien karakter, og diamanten syner stor og imponerende i den særlige fatning.

Som ved de andre ombytningsserer kan du selv præge smykkernes udseende, vælge diamantkvalitet og få den største eller den flotteste til prisen, vælge guldfarve og overflade.

Indenfor de to år kan også denne serie ombyttes til et smykke med større diamant - mod kun at betale differencen mellem det du betalte for det gamle smykke og det som dit nye smykke koster (dog min. 30% mere).


Se hele Royal Romance familien her...

Diamondz - et helt nyt byggesæt.

Diamondz ringe, enkle og med mange muligheder

Som ved de andre ombytningsserer kan du selv præge smykkernes udseende, vælge diamantkvalitet og få den største eller den flotteste til prisen.

Indenfor de to år kan også denne serie ombyttes til et smykke med større diamant - mod kun at betale differencen mellem det du betalte for det gamle smykke og det som dit nye smykke koster (dog min. 30% mere).


Se hele Diamondz familien her...

Klassikeren til en usædvanlig pris.

Brillanz kalder vi denne klassiske énstensring, hvor diamanten sidder indfattet i en lille "stjerne". Selve ringskinnen er meget spinkel hvilket giver mange muligheder.

Den allerstørste fordel ved den spinkle skinne er at der kan sidde flere ringe ved siden af hinanden uden at det generer på fingeren. Du kan samle til flere ringe så du kan danne et personligt finger-galleri.

Alternativt kan du også sætte din Brillanz énstensring ved siden af en anden smuk ring du måske i forvejen har og er glad for, Brillanz kan let være ved siden af en anden ring.Se hele Brillanz familien her...

Kollektionen til mænd

Også mænd fortjener diamanter, og mange mænd er blevet glade for smykker i ørerne og som slipsepynt, udover også som som halssmykker og armbånd. Derfor har Jan Jørgensen lavet Diamnondz brillantsmykker til herrer.

På modellen ses ørestik, her i hvidguld, men den fås også i guld, i sølv eller i forgyldt sølv, så der er noget for enhver smag og pengepung.

Til slipset er der en tietack diamant, og det gælder for alle smykkerne at de kan vokse sig til større diamanter indenfor 2 år fra købsdatoen mod at du betaler differencen, dog min. de 30% mere.

Se hele Herre Diamondz familien her...