//Official Store//

KURV
0 kr.

 

Tietack: Rigtige diamanter til slipset.

Diamanter er både smukke og holdbare, de har været elsket af kvinder i 1000 af år, og brugt i smykker i hundrede af år. Nu er tiden kommet til at også mænd får smykker med den smukke diamant. Jan Jørgensen har derfor designet nogle helt enkle diamantsmykker til slipset, og der er pynt i alle prisniveauer, for de fås både i sølv, forgyldt sølv, i 14 karat guld og hvidguld.


   


 
Tietack 0,35 ct. i 14 kt. guld 

En stor diamant på 0,35 ct. sidder her på slipset, omsluttet af 14 kt. guld, elegant og kostbart smykke til den kræsne herre, der værdsætter smykker i god kvalitet.


Køb tietacken her

Tietack 0,25 ct. i forgyldt sølv 

Her også en stor diamant, men til en langt lavere pris, da det er forgyldt sølv der omslutter brillanten.


Køb tietacken her


 


 


 
Tietack 0,15 ct. i hvidguld

Her en 0,15 ct. hvidgulds tietack, elegant og smuk i sit enkle design, til ham der vil have guld, selvom det er en del mere kostbart end sølv.


Køb tietacken her
 

 


 

Tietack med 0,15 ct. i sølv

Få meget for pengene med en sølvfatning rundt om diamanten, den ligner hvidguld men har en langt lavere pris i sølv, stadig smuk og enkel. 


Køb tietacken her 

Tietack 0,10 ct. i 14 kt. guld 

På slipset ses en 14 karat guld tietack. Til ham der ønsker ægte guld rundt om diamanten. 


Køb tietacken her

Tietack 0,15 ct. i forgyldt.

Et design du tydeligt kan se på fotoet, her en forgyldt model med en stor diamant, 0,15 ct. til en fornuftig pris da det er forgyldt sølv.


Køb tietacken her 


 
Tietack 0,15 ct. i sølv

Sølv rundt om diamanten, en fin størrelse til en god pris. Flot og håndværksmæssigt godt design fra dansk værksted.


Køb tietacken her

 

Tietack 0,10 ct. i sølv.

Slipsepynt i sølv med en 0,10 ct. diamant, brillantslebet. Dansk håndværk og design.


Køb tietacken her

    

GRATIS Levering & RETUR

Alle bestillinger bliver sendt forsikret, og med Post Danmarks registrerede pakker. Med pakken følger en forudbetalt returlabel så du altid kan retunere indenfor 14 dage. Vores normale leveringstid er 24-72 timer, direkte til døren. På specielle bestillinger er leverings-tiden 4-6 hverdage.

Gratis prøvesmykke

Som noget helt unikt tilbyder vi gratis prøvesmykker, som vi sender direkte til din dør. På den måde kan du mærke og prøve smykkerne inden du køber. Der medfølger samtidig en gratis fingermåler du frit kan beholde. Der er ingen bindinger eller gebyrer, og vi betaler endda returfragten.

Live Kundeservice

Vores professionelle kundeservice sidder altid klar til at hjælpe dig i vores åbningstid. Du er mere end velkommen til at kontakte os på mail eller telefon hvis du har spørgsmål i forbindelse med dit køb. Vi bestræber os altid på at svare dig hurtigst muligt.