//Official Store//

KURV
0 kr.

        

Rå smykker til mænd.

Jan Jørgensen har altid været fascineret af spændende smykkeløsninger, og nu skal mændende have nogle nye og rå smykker. Det er blevet til interessante løsninger med guldbarrer, til hals og arm, i stærke kite- og faldskærmsliner. Mænd bør også bære smukke og glimtende diamanter, og derfor er der både tietacks og øresmykker med brillanter i mange størrelser i den nye herrekollektion. 
Guldbarre smykker til rå mænd

Herresmykker i særlige rå varianter finder du her. Kassetter i sølv, forgyldt eller guld med ægte guldbarer, som armbånd eller halskæde på stærke snorer.

Smukke og rå designs der kan glæde både drenge og mænd, måske lige gaven til konfirmationen? 18-årsdagen? Morgengaven? Eller anden særlig mærkedag?


Absolut købes her  Se alle guldbarresmykkerne her..

 

Tietacks i guld, forgyldt og sølv

Slipset piftes op med en smuk funklende tietack. Den fås i enten sølv, forgyldt sølv eller i 14 karat guld/hvidguld, og vil pynte  på ethvert slips. Diamanten fås fra 0,10 ct. og helt op til 1,0 carat.
 

Diamondz købes her   Se alle diamant tietack her...  


 


 

 

Rigtig diamantørestik til mænd

Mange mænd har i dag huller i ørerne, og mange vil gerne have noget flot og råt der pynter. Intet kunne være mere simpelt og holdbart end en funklende diamant  på øret.

Ørestikken fås i enten sølv, forgyldt sølv, 14 karat guld eller hvidguld og i størrelser fra 0,10 ct. helt op til 1,0 carat - så der er noget for enhver smag og pengepung.


Diamondz købes her   Se ørestikkerne til mænd her.


 
 
   
    

GRATIS Levering & RETUR

Alle bestillinger bliver sendt forsikret, og med Post Danmarks registrerede pakker. Med pakken følger en forudbetalt returlabel så du altid kan retunere indenfor 14 dage. Vores normale leveringstid er 24-72 timer, direkte til døren. På specielle bestillinger er leverings-tiden 4-6 hverdage.

Gratis prøvesmykke

Som noget helt unikt tilbyder vi gratis prøvesmykker, som vi sender direkte til din dør. På den måde kan du mærke og prøve smykkerne inden du køber. Der medfølger samtidig en gratis fingermåler du frit kan beholde. Der er ingen bindinger eller gebyrer, og vi betaler endda returfragten.

Live Kundeservice

Vores professionelle kundeservice sidder altid klar til at hjælpe dig i vores åbningstid. Du er mere end velkommen til at kontakte os på mail eller telefon hvis du har spørgsmål i forbindelse med dit køb. Vi bestræber os altid på at svare dig hurtigst muligt.