//Official Store//

KURV
0 kr.

Investeringsguldbarrer: Halssmykker med oxideret sølvramme

Nedenfor ser du guldbarrer i oxyderede sølvrammer / kassetter, et råt smykke uanset om du vælger en lille 1 grams barre eller den største til smykkebrug som er på 20 gram. Investeringsguldbarrer køber du til den aktuelle verdensmarkedspris, så du gør en god handel og vil til enhver tid bevare en vis guldværdi.


   


 
Guldbarre halssmykke, 20 gram

Vælg mellem faldskærmsline og dyneeme kiteline, begge er verdens stærkeste og dermed det helt rigtige valg til at sikre et guldbarresmykke.

Et populært design og lige noget mange mænd finder interessant, for du kan selv tage guldbarren ind og ud af smykket, ganske enkelt, og du vil altid bevare din guldbarres værdi, her ser du en 20 grams.


Køb halssmykket her

 

Guldbarre halssmykke på 20 gram

Nærbillede af en 20 grams schweizisk guldbarre i sølvkassette på faldskærmsline, den største af smykkerne.

Et særligt design der lægges mærke til, og i en størrelse der passer godt til manden der gerne viser et unikt smykke om halsen.

 

Køb halssmykket her 


 
Guldbarre halssmykke, 5 gram

Den viste guldbarre er på 5 gram.

De 5 gram er stadig et smykke der ses, som billedet til venstre viser. Med 1-20 gram er der noget for enhver smag og økonomi, og altid har du en værdi som ikke forsvinder.


Køb halssmykket her

Guldbarre halssmykke på 5 gram

Fotoet viser smykket i nærbillede, den oxyderede kassette med guldbarrren på kitelinen. 

Jan Jørgensen har erfaret at mænd holder af at have noget med en værdi og betydning, som netop en guldbarre jo er. Tages let ud af kassetten, og bevarer en vis værdi.


Køb halssmykket her 

Guldbarre halssmykke, 1 gram

Den mindste guldbarre er på 1 gram, den er ikke særlig kostbar at anskaffe, men bærer alligevel hele den fantastiske idé i sig. 

Du kan vælge en lille guldbarre og et råt smykke for få midler, den perfekte gaveidé til både barnedåb, konfirmation, 18 års dagen eller andre mærkedage.Køb halssmykket her

Guldbarre halssmykke med 1 gram

Et design med tanke for det anderledes, også selv om det kun er en 1 grams guldbarre.

Et fint smykke med en god historie, nemlig at du giver en ægte 24 karat guldbarre, som du kan sætte i et smykke.Køb halssmykket her

   
    

GRATIS Levering & RETUR

Alle bestillinger bliver sendt forsikret, og med Post Danmarks registrerede pakker. Med pakken følger en forudbetalt returlabel så du altid kan retunere indenfor 14 dage. Vores normale leveringstid er 24-72 timer, direkte til døren. På specielle bestillinger er leverings-tiden 4-6 hverdage.

Gratis prøvesmykke

Som noget helt unikt tilbyder vi gratis prøvesmykker, som vi sender direkte til din dør. På den måde kan du mærke og prøve smykkerne inden du køber. Der medfølger samtidig en gratis fingermåler du frit kan beholde. Der er ingen bindinger eller gebyrer, og vi betaler endda returfragten.

Live Kundeservice

Vores professionelle kundeservice sidder altid klar til at hjælpe dig i vores åbningstid. Du er mere end velkommen til at kontakte os på mail eller telefon hvis du har spørgsmål i forbindelse med dit køb. Vi bestræber os altid på at svare dig hurtigst muligt.