//Official Store//

KURV
0 kr.

 
                   

Danish Design Jewels: Sælges kun online til attraktive priser

Danish design Jewels er smykketyper med særligt fokus på onlinesalg.


Danish Design Jewels er en kollektion hvor vi fokuserer på det gode danske håndværk og design, og hvor vi primært markedsfører os online, og derfor har sparet på bl.a. trykte brochurer og markedsføring til butikkerne i ind- og udland, og på den måde i stedet kan give dig rigtig megen værdi for pengene, der er ingen fordyrende mellemled eller ekstra omkostninger, smykkerne fås til rene nettopriser. 
  

Brillanz smykkerne (fås kun online)

Der er mange varianter af ringe. På fotoet er vist Diamondz ringe som er smukke både enkeltvis, men også fantastiske hvis der sidder flere sammen. Der er mange andre typer af ringe. I serien kan også vælges hals- og øresmykker.


Se et udpluk af design finger ringene her...

Vielsesringe stål (fås kun online)

Ædelstål er et hvidt og holdbart metal, og vi har fremstillet  mange flotte designs, med eller uden mønstre og med eller uden diamanter. Et ekstra plus er også prisen, materialet er langt mindre kostbart end både sølv og guld.


Se et udpluk design halssmykker her...
  

Perleøresmykker (fås kun online)

Ørecreoler i sølv eller guld (med eller uden diamanter), og hvor du kan hænge diamantvedhæng eller ferskvandsperler i creolen - vi tilbyder grålige eller hvide perler. 


Se et udpluk af design ørestikkerne her...

Andet (fås kun online)

Armbånd i læder eller holdbar faldskærmssnor. Her er vist et  kors i sølv og 14 kt. guld med brillant i en af kuglerne. Armbånddsmykkerne er forskellige, de kan bl.a. også være kugler i 2 størrelser eller hjerter i sølv eller 14 karat guld/ hvidguld.


Se et udpluk af design armbåndene her...
  
Smykker i 14 kt. guld (fås kun online)
+ = Den gode handel  
På nogle af smykkerne fra Jan Jørgensen, både vielsesringe og andre smykker, som hjertet her, har du mulighed for at bruge investeringsguld til fremstilling af et smykke. På den måde køber du guld til børsprisen og betaler derudover for design og fremstilling af smykket, det giver en fordelagtig handel for dig. 


Se investeringsguld blive til design her...
   
    

GRATIS Levering & RETUR

Alle bestillinger bliver sendt forsikret, og med Post Danmarks registrerede pakker. Med pakken følger en forudbetalt returlabel så du altid kan retunere indenfor 14 dage. Vores normale leveringstid er 24-72 timer, direkte til døren. På specielle bestillinger er leverings-tiden 4-6 hverdage.

Gratis prøvesmykke

Som noget helt unikt tilbyder vi gratis prøvesmykker, som vi sender direkte til din dør. På den måde kan du mærke og prøve smykkerne inden du køber. Der medfølger samtidig en gratis fingermåler du frit kan beholde. Der er ingen bindinger eller gebyrer, og vi betaler endda returfragten.

Live Kundeservice

Vores professionelle kundeservice sidder altid klar til at hjælpe dig i vores åbningstid. Du er mere end velkommen til at kontakte os på mail eller telefon hvis du har spørgsmål i forbindelse med dit køb. Vi bestræber os altid på at svare dig hurtigst muligt.