Designer Jan Jørgensen: Udpluk af medie omtale

Markedsføring så vi bliver set er altid vigtig. Fra de første kollektioner så dagens lys har vi gjort opmærksom på de designs der var udviklet. Før tiden med internet måtte vi bruge megen energi på at lave artikler til div. fysiske medier, dameblade, smykkeblade og vi sendte kataloger ud i husstande. I dag har vi stadig artikler i relevante medier, men nettet er også et vigtigt udstillingsvindue.


2013 - Guldbarrer i kollektion.

Artikel er bragt i "Design, Ure & Smykker". 

Lancering af nytænkende kollektion til mænd. Ægte 24 karat guldbarrer monteret i smykke-kasetter om hals eller arm. Råt og sejt. Verdens stærkeste liner er garant for holdbarheden og slidstyrken. Kite- og faldskærmsliner er anvendt.

Se artiklen her....

Download artiklen som PDF her...

Læs artiklen i Design ure og smykker her...

 

2012 - Dronningens jubilæum.

Artikel er bragt i "Design, Ure & Smykker". 

Der var fin medieomtale i bl.a.TV2-Nord og TV 24 Nordjyske, af Dronningens 40 års regentjubilæum, hvor Jan Jørgensen lavede en forunderlig broche. Formanden, Karl Erik Nielsen, vidste at Jan ville være den rette til at løse opgaven til alles fulde tilfredhed.

Se TV2 indslag her...

Se 24 Nordjyske TV indslag her...

Læs lidt avis omtale her...

2010 - Dronningens 70 års dag.

"De samvirkende Danske Forsvarsbrøde" bad 1. gang  Jan om at lave et særligt smykke til Majestæten. Der var omtale i bl.a. Nordjyske.  

Smykket består af 3 kugler med i alt 151 diamanter. Den største kugle er en særlig og unik version med Forsvarsbrødrenes logo, der indeholder rød, hvid og grøn.

De øvrige 2 brillantkugler bliver en del af et nyt smykkesystem som Jan snart tilbyder, så også alle andre kan føle sig lidt kongelige.Læs lidt medieomtale her...

Generel presseomtale.

I mange år har Jan designet suveræne smykker, Der har været bragt artikler i både smykkeblade og dameblade om de funktionelle designs.

Især den anatomiske tilpassede ringfacon, med navnet quatro, smyger sig elegant om fingeren og sørger for at brillanten vender opad i daglig brug.

Både vielsesringe og øvrige brillantringe har ofte den særlige quatroform - til glæde for alle der har dem på.
Hovedparten af ringe kan laves firkantede.Se generel pressemeddelse her...

Events og messer 

Jan har arbejdet med design som freelancedesigner inden han startede egen virksomhed.

En kunde havde boet og arbejdet i Afrika og hjembragte diamanter i mange særlige former - han  bad Jan om et bud på design til ringe. Jan fik opgaven.

Der blev holdt en særlig event ved fremvisningen af de 10 UNIKA ringe i "Illum" i København. Her er et eksempel på en af de kostbare ringe med et Skandinavisk præg.Se lidt event og messestemning her...