//Official Store//

KURV
0 kr.

Ægte diamanter: Rå ørestik til mænd 1 stk.

Mange mænd vil gerne bære 1 ørestik, og derfor har Jan Jørgensen valgt at lave et enkelt design til mænds ører med diamanter. Det er traditionelt kvinder der har båret diamanter i smykker i hundredevis af år, men hvorfor ikke også give manden mulighed for at gå med den mest holdbare og elegante ædelsten? Nu har du muligheden for at vælge diamanter til ørerne i alle prisgrupper, for øresmykkerne fås både i sølv, forgyldt sølv, 14 karat guld og hvidguld.


   
Herre ørestik 0,10 ct. i 14 kt. guld

En ørestik i 14 karat hvidguld eller guld, her med en 0,10 ct. diamant. Funklende og elegant, dansk design og håndværk i bedste kvalitet.

Køb herre ørestikkerne her

 

Herre ørestik 0,15 ct. i forgyldt sølv

Her en stik i forgyldt sølv, med en 0,15 ct. diamant, en god pris for en gylden stik, da det er forgyldt sølv, som er lavere i pris end 14 karat guld.. 

Køb herre ørestikkerne her

Herre ørestik 0,15 ct. i hvidguld

14 karat hvidguldsstik med 0,15 ct. diamant, en hvid stik til dig der vil have hvidguld frem for sølv. Prisen varierer en del mellem sølv og hvidguld.


Køb herre ørestikkerne her

Herre ørestik 0,15 ct. i sølv

Foto af sølvstik med 0,15 ct. brillant, et godt alternativ til den noget dyere stik i hvidguld. 

Køb herre ørestikkerne her

Herre ørestik 0,35 ct. 14 kt. guld

En stik der virkelig kan ses, en stor diamant på 0,35 ct. 14 karat guld omkranser diamanten. Dansk design.

Køb herre ørestikkerne her

Herre ørestik 0,25 ct. i forgyldt

En stik med 0,25 ct. i forgyldt sterlingsølv. Enkelt design og fremstillet i Danmark af dygtige guldsmede. 

Køb herre ørestikkerne her

Herre ørestik 1/2 carat i hvidguld

En eksklusiv og stor stik i hvidguld med 0,50 ct. diamant. Her er en ørepynt til den kræsne herre, der kan vælge at bruge en vis portion penge på sit smykke. 

Køb herre ørestikkerne her

Herre ørestik 0,75 ct. sølv

En meget stor diamant i en sølvfatning. Virkelig en diamant der kan ses på øret. Bedste danske design og kvalitet.

Køb herre ørestikkerne her

   
    

GRATIS Levering & RETUR

Alle bestillinger bliver sendt forsikret, og med Post Danmarks registrerede pakker. Med pakken følger en forudbetalt returlabel så du altid kan retunere indenfor 14 dage. Vores normale leveringstid er 24-72 timer, direkte til døren. På specielle bestillinger er leverings-tiden 4-6 hverdage.

Gratis prøvesmykke

Som noget helt unikt tilbyder vi gratis prøvesmykker, som vi sender direkte til din dør. På den måde kan du mærke og prøve smykkerne inden du køber. Der medfølger samtidig en gratis fingermåler du frit kan beholde. Der er ingen bindinger eller gebyrer, og vi betaler endda returfragten.

Live Kundeservice

Vores professionelle kundeservice sidder altid klar til at hjælpe dig i vores åbningstid. Du er mere end velkommen til at kontakte os på mail eller telefon hvis du har spørgsmål i forbindelse med dit køb. Vi bestræber os altid på at svare dig hurtigst muligt.