//Official Store//

KURV
0 kr.

Gratis prøvesmykke - bliv sikker i dit valg

Inden for 24-72 timer kan du modtage 1 eller flere gratis prøvesmykker af lige det smykke med det look du ønsker. Det er en helt unik service vores webshop og guldsmedeværksted tilbyder dig, sådan at du hjemme hos dig selv kan prøve lige det smykke du ønsker dig, og se om det passer i bredde, farve osv. inden du bestiller det ægte smykke. Det er helt risikofrit, og også helt gratis for dig at få tilsendt og returnere de prøvesmykker du ønsker. Du vil elske det... næsten alle der har prøvet et Jan Jørgensen smykke... elsker det. 

   

Hvorfor et prøvesmykke, kan jeg ikke bare bestille det ægte?

 
  Du kan naturligvis altid bestille, og med kreditkortet betale et ægte smykke, og returnere det igen inden for 14 dage, hvis det ikke lever op til dine forventninger, så returnerer vi alle pengene til dig når vi har modtaget smykket retur.

Men et eller flere prøvesmykker er den helt uforpligtende løsning for dig, der er i tvivl om hvilken smykkestørrelse, fingerstørrelse, kædelængde, guldfarve, diamantstørrelse eller overflade mv. som klæder dig bedst,  når du får smykket på.

Du binder altid kun et depositum på 495,- pr. prøvesmykke uanset hvilken værdi det ægte smykke har. I denne webshop er der smykker med en stk. værdi på op til 300.000 kr, så med et depositum på kun 495,- kan du se og prøve de mest eksklusive smykker, lige når det passer dig, hjemme hos dig selv, uden du har reserveret/hævet mange penge på dit kreditkort.
 
 
 

På jagt efter vielses- eller forlovelsesringe  - Gratis prøveringe

 
  Er I på jagt efter de helt rigtige vielses- eller forlovelsesringe, og er I i tvivl om jeres ringstørrelser, usikre på om det skal være guld eller hvidguld, hvor brede ringe i ønsker jer, skal ringene være lige brede etc. Så er 1 eller flere gratis prøver af vielses-/ forlovelsesringe lige det I har brug for, så I hjemme hos jer selv kan prøve de forskellige ringe, og vælge lige dem der passer jer bedst, og så kan I selv måle jeres fingerstørrelser, med den smarte fingermåler der følger med jeres prøveringe. Det hele er gratis for jer, I binder kun et depositum på kr. 495,- på jeres kreditkort pr. par vielsesringe.

OBS. Prøveringe - når det gælder vielses- og forlovelsesringe er nok endnu vigtigere for dig - så du kan træffe det helt rigtige valg inden du bestiller de ægte ringe. Du skal være opmærksom på det fordi E-handelsloven faktisk siger at du ikke har den normale 14 dages fortrydelses- og returret når du bestiller vielsesringe som er lavet lige i jeres fingerstørrelse og graveret med jeres navne, da det opfattes som en unik vare. Vi hjælper dog altid vores kunder, også når vi ikke er juridisk forpliget tid det, det er jo et spørgsmål om etik og forretningsmoral.
 

Giv en fantastisk gave... med unik valgfrihed til modtageren

 
  Et prøvemykke fra Jan Jørgensen Smykker har en fantastisk kvalitet, det ligner 98% det helt ægte smykke. Derfor er det også en oplagt mulighed for dig, som måske er i tvivl, om hvilket smykke modtageren vil blive gladest for.

Du kan derfor bestille det prøvesmykke som du tror er det rigtige med et depositum på kun 495,- Hertil kan du bestille et gavekort til webshoppen på det beløb som du har besluttet gaven må koste. Vi leverer det smukke prøvesmykke i en flot smykkeæske, som er pakket rigtigt flot ind ind, sammen med gavekortet.

Modtageren af gaven kan nu helt frit vælge et hvilket som helst smykke, med lige den farve eller størrelse som passer vedkommende i webshoppen, ved blot at bruge det unikke gavekort i tjek ud gennem vores betalingssystem. Depositummet får du naturligvis retur, når den endelige gave er valgt.

Det er unikt - Det er nemt - Det er sikkert, og det skaber altid glæde at få lige det man øskede sig.
 
 

Hvad består et prøvesmykke af ? Kan det holde til brug? Er det værdifuldt?

 
  Smykkeprøver udføres på vores guldsmedeværksted i forgyldt sølv, eller rhodineret sølv i lige den smykkestørrelse du har valgt og lagt i kurven, du får også lige den overflade eller kombination du har valgt. Prøvesmykket ligner 98% det ægte smykke, og er det en ring du bestiller som prøve så leverer vi den tættest muligt på den fingerstørrelse du har bestilt. 

Vi lægger den samme håndværksmæssige grundighed i en prøvesmykke, som vi gør når du bestiler det ægte smykke, fordi formålet med prøvesmykket er jo at give dig den korrekte oplevelse når du modtager og prøver smykket hjemme hos dig selv. Du skal selvfølgelig prøve smykket på alle de måder du har brug for, men...

...et prøvesmykke er som sagt udført i sølv, som er belagt med et tyndt lag guld (der illustrerer guld) eller rhodium (der illustrerer hvidguld) og diamanter illustreres af cubic zirkonia  (en syntetisk sten). Prøvesmykkerne tåler dermed ikke slitage, altså kan du ikke bruge dem som smykker, de holder ikke looket som de ægte smykker ret længe.

Som sagt investerer vores guldsmede faktisk den samme arbejdsindsats og grundighed med et prøvesmykke som ved udførelsen af det ægte smykke, og derfor repræsenterer prøvesmykkerne også en væsentlig højere værdi end de 495,- som du reserverer i depositum, når du bestiler dem. Det er en investering fra vores side, for vi ved du vil elske smykkerne når du har prøvet dem, og vi tror på at du vil vælge et ægte smykke når du har set hvor smuk prøven er. 
 
 
 

Praktisk guide - sådan bestiller du prøvesmykket

 
  1. Du finder det smykke du kunne tænke dig, og du vælger den størrelse, farve og overflade du ønsker, så trykker du på BESTIL GRATIS PRØVE knappen, lige under købsknappen.

2. Du tjekker ud i betalingssystemet og taster dit navn, adresse og kreditkortoplysninger, så reserveres der et depositum på 495,- på dit kreditkort.

- Bestiller du et prøvesmykke som gave, så skriv "Prøvesmykke som gave" i beskedfeltet i tjek ud, så pakker vi gaven fint ind. Du kan nu fortsætte med at handle og lægge de ønskede gavekort i kurven på samme bestilling, eller du kan lægge gavekortene i kurven i en efterfølgende bestilling (gør du det sidste så skriv ordre nr. for prøvesmykket i beskedfeltet), vi pakker så også gavekortet fint ind sammen med prøvesmykket.

3. Du modtager inden for 24-72 timer din pakke lige til døren. Heri er naturligvis de prøvesmykker du har bestilt, men der er også en smart fingermåler, så du selv kan måle din finger (den kan du beholde, det er en gave fra os). I pakken er der anvisninger på hvordan du evt. måler finger, eller kædelængder mv. Der er også vedlagt en forudbetalt retur emballage, som du blot skal lægge prøvesmykket i når du vil returnere smykkeprøven. Du kan beholde prøvesmykket 1 uge fra du har modtaget det.

4. Når du har prøvet 1 eller flere smykkeprøver, så er du klar til at bestille det endelige ægte smykke, det bestiller du i webshoppen ligesom du bestilte prøvesmykket, denne gang bruger du dog købsknappen til det ægte smykke til den rigtige pris.

5. Du er nu klar til at returnere det eller de prøvesmykker som du har modtaget, det er enkelt, for du lægger dem blot i den forudbetalte retur emballage som du fik med prøvesmykket, og afleverer denne i Postvæsenets pakkeindlevering (her skal du ikke stå i kø, du afleverer bare).

6. Når vi modtager dit prøvesmykke retur, så returneres kr 495,- samme dag til dit kreditkort.
 
     
 

 


Vi er altid klar til at hjælpe dig, også hvis du ønsker et prøvesmykke som ikke lige er standard i webshoppen:

Art of Jan Jørgensen er en forholdsvis lille virksomhed, men vi er ganske erfarne og alle er uddannet i guldsmedefaget, enten som butiks-ekspedienter eller guldsmede. Vi har over mange år udviklet vores guldsmedeværksted til nok et af Danmarks bedste. Og når dette tilsættes designer Jan Jørgensens store engagement og flid med designarbejdet, så tør vi godt love at vi kun leverer det ædleste håndværk i gennemtænkt design. For os har det altid handlet om at gøre os umage. Det synes vi designet fortjener.

En stor del af Art of Jan Jørgensens smykkekollektion forhandles også hos de førende guldsmedeforretninger over hele Danmark. Så skulle du få brug for lokal hjælp eller service, så er der også en forhandler nær dig.

 
 
Administration
Lykke Hansen
Mail direkte: Lykke@artof.dk
Tlf direkte: +45 53736920
Ekspeditionen
Gitte Pedersen
info@artof.dk                          
 
         

Digital Konceptudvikler
Cecilie Borup
Mail direkte: Cecilie@artof.dk
Tlf direkte: +45 53736926
 
Økonomi/Bogholderi
Karen Hedegaard Kjær
Mail direkte: info@artof.dk
 
         
Guldsmedeelev / Ekspeditionen
Ulla Trolle
info@artof.dk
Guldsmed
Vibeke Ulrich
info@artof.dk
 
         
Guldsmed
Mohammad Yusofi
info@artof.dk
Grafisk design
Bjørn lau Jørgensen
Mail direkte: bj@artof.dk
 
         
Designer & Direktør
Guldsmed og designer Jan Artof Jørgensen.
Mail direkte: jan@artof.dk
Koordinator
Merete Klemmensen
Mail direkte:
merete@artof.dk
 
         
         
         
         
         

 

GRATIS Levering & RETUR

Alle bestillinger bliver sendt forsikret, og med Post Danmarks registrerede pakker. Med pakken følger en forudbetalt returlabel så du altid kan retunere indenfor 14 dage. Vores normale leveringstid er 24-72 timer, direkte til døren. På specielle bestillinger er leverings-tiden 4-6 hverdage.

Gratis prøvesmykke

Som noget helt unikt tilbyder vi gratis prøvesmykker, som vi sender direkte til din dør. På den måde kan du mærke og prøve smykkerne inden du køber. Der medfølger samtidig en gratis fingermåler du frit kan beholde. Der er ingen bindinger eller gebyrer, og vi betaler endda returfragten.

Live Kundeservice

Vores professionelle kundeservice sidder altid klar til at hjælpe dig i vores åbningstid. Du er mere end velkommen til at kontakte os på mail eller telefon hvis du har spørgsmål i forbindelse med dit køb. Vi bestræber os altid på at svare dig hurtigst muligt.