//Official Store//

KURV
0 kr.

Gratis gravering

I feltet for gravering kan du skrive den gravering du ønsker indvendigt i din ring, eller hvis du bestiller eksempelvis et sæt vielses- eller forlovelsesringe, så kan du skrive graveringen i begge ringe i feltet. Du vil i kurven, og på de mailbekræftelser du får fra os kunne se den graveringstekst du har skrevet, og som derfor indgraveres i ringen eller ringene. Det er altid gratis at få en gravering indvendigt med i din ring når du bestiller online.

Når graveringen er i 1 stk. ring

Her kan du skrive op til 28 bogstaver, og en gravering skrives typisk på denne måde: JEG ELSKER DIG 7-11-2016

Når graveringen er i et sæt vielses- eller forlovelsesringe

Her kan du skrive op til 28 bogstaver i hver enkelt ring, og du skriver begge graveringer efter hinanden i feltet og du begynder med "damen først"  altså hendes navn og dato (som så ingraveres i herreringen), herefter skrives du herrenavnet og dato (som så indgraveres i dameringen).Graveringen i et sæt ringe skrives typisk på denne måde: EVA 24-12-2016  ADAM 24-12-2016

Generelt vedr. graveringer

Graveringen foregår på en maskine og altid med BLOGBOGSTAVER. Graveringerne er meget dybe, og kan ikke slides væk. Når din ring er blevet graveret sliber og polerer vi den indvendigt bagefter, for at graveringen ikke skal føles ubehagelig på din finger.

Ind imellem ønsker kunderne f.eks. et hjerte før eller efter navn og dato i forlovelses- eller vielsesringe, det kan vi også tilføje, men her må du skrive i beskedfeltet i tjek ud, at du ønsker f.eks. et hjerte i din gravering.

Skulle du have tastet forkert el.lign. i en graveringstekst, efter du har tjekket ud af kurven, så skriv straks til os med dit ordrenummer og din rettelse i graveringen, så retter vi den.

Og husk altid, er du i tvivl om noget, så mail eller ring endeligt til os.
Tlf: 96 17 02 02 (9-16) eller mail til os info@janjorgensensmykker.dk

 

GRATIS Levering & RETUR

Alle bestillinger bliver sendt forsikret, og med Post Danmarks registrerede pakker. Med pakken følger en forudbetalt returlabel så du altid kan retunere indenfor 14 dage. Vores normale leveringstid er 24-72 timer, direkte til døren. På specielle bestillinger er leverings-tiden 4-6 hverdage.

Gratis prøvesmykke

Som noget helt unikt tilbyder vi gratis prøvesmykker, som vi sender direkte til din dør. På den måde kan du mærke og prøve smykkerne inden du køber. Der medfølger samtidig en gratis fingermåler du frit kan beholde. Der er ingen bindinger eller gebyrer, og vi betaler endda returfragten.

Live Kundeservice

Vores professionelle kundeservice sidder altid klar til at hjælpe dig i vores åbningstid. Du er mere end velkommen til at kontakte os på mail eller telefon hvis du har spørgsmål i forbindelse med dit køb. Vi bestræber os altid på at svare dig hurtigst muligt.