Gratis prøvesmykker

Det er med en vis stolthed, at vi som noget helt unikt, tilbyder gratis prøvesmykker, som vi sender direkte hjem til jer, eller til en forhandler i nærheden, inden for 24-72 timer. På den måde kan I mærke og prøve smykkerne inden I køber. I får en gratis fingermåler med, så I kan måle jeres præcise fingerstørrelser. Fingermåleren kan I frit beholde. Der er ingen bindinger eller gebyrer, og vi betaler fragten begge veje.

Hvordan bestiller du?

Alle de smykker der kan bestilles et prøvesmykke af, vil have en grå knap under købsknappen som hedder “Bestil prøvesmykke”. Når du trykker på knappen vil du blive bedt om at acceptere depositummet på 495,- herefter bliver lige præcis det smykke du har valgt, med overflade, guldfarve og diamantstørrelse etc. lagt i kurven til prøvesmykke bestilling. Nu skal du blot tjekke ud igennem kurven, og så er dit prøve-smykke på vej til dig med Post Danmark. Prøvesmykket skal returneres inden 14 dage efter modtagelsen, hvorefter du får refunderet hele depositummet, også når du ikke køber det ægte smykke i vores webshop. Du kan evt. bestille 2 forskellige prøves-mykker, så du kan sammenligne dem hjemme hos dig selv. Læg blot flere i kurven.
Mere i FAQ.

Er det helt gratis for mig?

Ja det er ganske gratis for dig, og vi er stolte over at vores guldsmedeværksted, som det eneste, kan tilbyde dig denne unikke service. Vi ved nemlig at det rigtige valg er afgørende for vores kunder, og de gratis prøvesmykker er den helt rigtige løsning for dig der søger online, så du kan blive helt sikker inden du handler. Vi kræver blot et mindre depositum på 495,- som er ens for alle prøvesmykker. Depositummet bliver fuldt ud refunderet når vi modtager smykket igen og returfragten har vi betalt for dig.
Mere i FAQ.

Hvad får du med?

Du modtager præcis det smykke som du har bestilt en prøve af, med lige den overflade, materiale og antal sten som du har valgt. Smykket er ikke den ægte vare, men en attrap som ligner på en prik. Hvis du bestiller en prøvering eller et sæt vielses ringe, vil ringstørrelsen være så tæt på det ønskede som muligt. Med prøvesmykket følger en gratis fingermåler som du kan beholde, så du kan måle jeres præcise fingerstørrelser inden du bestiller det endelige smykke eller et par vielsesringe.
Mere i FAQ.

 
Julegaver byttes indtil 31. januar 2023