GRATIS PRØVESMYKKER

Vi er stolte af at kunne tilbyde noget helt unikt - gratis prøvesmykker, som vi sender direkte hjem til dig! Vi vil gerne sikre, at du er 100% tilfreds med dit køb, derfor tilbyder vi dig muligheden for at mærke og prøve smykkerne inden du beslutter dig for at købe dem. Du vil modtage smykket inden for 2-4 hverdage, og vi sender samtidig en gratis fingermåler med, så du selv kan måle dine præcise fingerstørrelser. Og det bedste af det hele er, at fingermåleren er din til fri afbenyttelse. Der er ingen skjulte gebyrer eller bindinger, og vi betaler fragten begge veje.

Hvordan bestiller du?

Vi har gjort det nemt og bekvemt for dig at prøve vores smykker, inden du beslutter dig for at købe dem. Når du er på en produktside, hvor der er mulighed for at bestille et gratis prøvesmykke, skal du blot trykke på knappen "Bestil prøvesmykke", som du finder under købsknappen. Du vil blive bedt om at acceptere et depositum på 495 kr., og så vil det valgte smykke med alle detaljer såsom overflade, guldfarve og diamantstørrelse blive lagt i kurven til prøvesmykke bestilling. Nu skal du blot tjekke ud igennem kurven, og så er dit prøve-smykke på vej til dig. GLS vil sende dit prøvesmykke til dig inden for 2-4 hverdage, og vi betaler fragten begge veje.

Du kan tage dig god tid til at prøve smykket og se, om det passer til dig og din stil. Hvis det ikke er det helt rigtige for dig, skal du blot sende det retur inden for 14 dage efter modtagelsen, og vi refunderer hele depositummet - også hvis du beslutter dig for ikke at købe det ægte smykke i vores webshop. Vi tilbyder også muligheden for at bestille to forskellige prøvesmykker, så du kan sammenligne dem hjemme hos dig selv. Så hvis du vil have muligheden for at prøve vores smykker, inden du køber dem, så er det nemt og bekvemt med vores gratis prøvesmykker.

Er det helt gratis for mig?

Ja det er ganske gratis for dig. Vi er stolte af at kunne tilbyde vores unikke og gratis prøvesmykker, fordi vi ved, hvor vigtigt det er at vælge det helt rigtige smykke. Som det eneste guldsmedeværksted kan vi tilbyde denne service til vores kunder, så du kan være helt sikker, før du handler online. Det er helt gratis for dig, og du behøver kun at betale et lille depositum på 495,-, som er det samme for alle prøvesmykker. Vi sender smykket direkte til dig med GLS, og du får en returlabel med, så du blot kan aflevere pakken i den pakkeshop, hvor du hentede den. Når vi modtager smykket retur, refunderer vi dit depositum fuldt ud.

Hvad får du med?

Når du bestiller en prøve af et smykke hos os, så sender vi dig præcis det smykke, som du har valgt med den overflade, det materiale og det antal sten, som du har valgt. Det eneste, der adskiller prøvesmykket fra den ægte vare, er at det ikke er lavet af ægte materialer. Det er en attrap, som er så tæt på originalen som muligt, så du kan se og føle på smykket, inden du køber det.

Hvis du bestiller et prøvesæt med vielsesringe, så vil ringstørrelserne være så tæt på de ønskede størrelser som muligt, men vi kan ikke garantere, at vi kan levere præcis den størrelse, du har brug for. Derfor sender vi en gratis fingermåler med i pakken, så du kan måle jeres præcise fingerstørrelser, inden du bestiller det endelige sæt vielsesringe.

Vi ved, hvor vigtigt det er for vores kunder at træffe det rigtige valg, når de køber smykker online. Derfor tilbyder vi denne unikke service med gratis prøvesmykker, som kan give dig den tryghed og sikkerhed, du har brug for, inden du træffer din beslutning.