//Official Store//

KURV
0 kr.

Nyhedsbrev

           

Nyhedsbrevet fra Art of Jan Jørgensen
 
Tilmeld dig nederst på siden. 

Du kan roligt tilmelde dig vores nyhedsbrev, vi sender dig ikke spammails, og du kan altid framelde dig nyhedsbrevet med et enkelt klik, nederst i nyhedsmailen.

Nyhedsbrevet fra Art of Jan Jørgensen udsendes når vi har en ekstra god nyhed, eller et særligt godt tilbud som du måske kan have glæde af. 

Når du har tilmeldt dig nyhedsbrevet får du altid de seneste nyheder først.


 
 
Tilmeld dig nyhedsbrevet fra Art of Jan Jørgensen smykker herunder.
GRATIS Levering & RETUR

Alle bestillinger bliver sendt forsikret, og med Post Danmarks registrerede pakker. Med pakken følger en forudbetalt returlabel så du altid kan retunere indenfor 14 dage. Vores normale leveringstid er 24-72 timer, direkte til døren. På specielle bestillinger er leverings-tiden 4-6 hverdage.

Gratis prøvesmykke

Som noget helt unikt tilbyder vi gratis prøvesmykker, som vi sender direkte til din dør. På den måde kan du mærke og prøve smykkerne inden du køber. Der medfølger samtidig en gratis fingermåler du frit kan beholde. Der er ingen bindinger eller gebyrer, og vi betaler endda returfragten.

Live Kundeservice

Vores professionelle kundeservice sidder altid klar til at hjælpe dig i vores åbningstid. Du er mere end velkommen til at kontakte os på mail eller telefon hvis du har spørgsmål i forbindelse med dit køb. Vi bestræber os altid på at svare dig hurtigst muligt.