Overflader

Ædelmetallerne guld, hvidguld og sølv har alle en overflade, der er med til at fremhæve smykkets karakter og unikke design. Du kan vælge mellem forskellige overfladebehandlinger, der kan give smykket et rustikt og råt look eller et mere afdæmpet og underspillet udtryk. Alternativt kan du vælge en overfladebehandling, der fremhæver ædelmetallernes fantastiske egenskaber og skaber en elegant og luksuriøs stemning. For at hjælpe dig med at træffe det rette valg, har vi en guide til valg af overfladebehandling samt en guide til smykkets egenskaber under brug. Så uanset om du foretrækker en rustik og naturlig stil eller en mere elegant og forfinet æstetik, kan du finde det perfekte smykke til dig.

Hamret

Når du vælger en rustik og hamret overflade til dit smykke, vil du opleve, at metallets smukke glød bliver fremhævet på en helt særlig måde. Den ru overflade giver en dybde og tekstur til smykket, der vil tiltrække opmærksomhed og skabe et unikt udtryk. Samtidig vil du også nyde godt af den slidstærke overflade, der kan modstå daglig brug og bevare smykkets smukke udseende over tid.

Blank

Når ædelmetallerne får en højglans-polering, åbenbarer der sig en helt særlig skønhed, der fremhæver metalernes fantastiske egenskaber. Den perfekte og glatte overflade kan kun opnås med ædelmetaller, og den skaber et næsten spejlblankt udseende, der vil tage pusten fra dig. Klassikeren er også kendt for sin utrolige slidstyrke, og selv efter et langt liv med daglig brug, vil smykket fortsat skinne som nyt og bevare sin spejlblanke overflade.

Mat

Denne overflade er så sart og skrøbelig, at den kun udføres på et lille udvalg af vores smykker. Det kræver nemlig, at smykket er designet på en måde, der kan beskytte overfladen mod almindelig slitage og brug. Men når den matte overflade først er på plads, er resultatet helt fantastisk. Overfladen føles silkeblød og glat som en nydelig snebakke på en vindstille dag.