//Official Store//

KURV
0 kr.

Overflader

Overfladen på ædelmetallerne guld, hvidguld eller sølv er med til at understrege smykkets formgivning og karakter, og du kan vælge om dit smykke skal være lidt rustikt og råt, om det skal være underspillet og afdæmpet, eller om dit smykke skal fremhæve ædelmetallets fantastiske egenskaber. Herunder får du en valg- guide og en guide i smykkets egenskaber under brug.

Hamret

Det er den rustikke og rå overflade, som fremhæver metallets dybe og smukke glød. Overfladen er meget slidstærk.

Matteret

Det er den underspillede og meget fine overflade, som virker silkeagtig og nærmest gennemsigtig, den fremhæver metallets smukke farve. Overfladen er ret skrøbelig og slides så dit smykke bliver mere blankt med tiden.

Blankt

Det er den højglans-polerede overflade som fremhæver ædelmetallets fantastiske egenskaber. Det er nemlig kun i ædelmetaller at man kan skabe en så fin og perfekt polering. Det er klassikeren som er meget slidstærk og fortsat vil fremstå næsten blank, selv efter et helt livs brug.

 

GRATIS Levering & RETUR

Alle bestillinger bliver sendt forsikret, og med Post Danmarks registrerede pakker. Med pakken følger en forudbetalt returlabel så du altid kan retunere indenfor 14 dage. Vores normale leveringstid er 24-72 timer, direkte til døren. På specielle bestillinger er leverings-tiden 4-6 hverdage.

Gratis prøvesmykke

Som noget helt unikt tilbyder vi gratis prøvesmykker, som vi sender direkte til din dør. På den måde kan du mærke og prøve smykkerne inden du køber. Der medfølger samtidig en gratis fingermåler du frit kan beholde. Der er ingen bindinger eller gebyrer, og vi betaler endda returfragten.

Live Kundeservice

Vores professionelle kundeservice sidder altid klar til at hjælpe dig i vores åbningstid. Du er mere end velkommen til at kontakte os på mail eller telefon hvis du har spørgsmål i forbindelse med dit køb. Vi bestræber os altid på at svare dig hurtigst muligt.