//Official Store//

KURV
0 kr.

Indvendig ringform

Vores ringe kan være enten runde eller firkantede indvendigt.

Rund (Normal)

En rund ring er jo den klassiske, som den altid har været gennem tiden. Den runde ring vil under brug dreje lidt rundt på fingeren, så evt. diamanter, effekter mm. indimellem kan vende nedad på din finger, det har selvfølgelig også sin charme.

Firkantet (Quatro)

Hos Jan Jørgensen udfører vi også ringene med en særlig frikantet indvendig ringform. Det betyder for dig at din ring ikke vil dreje rundt på fingeren, og diamanter og effekter vil altid vende opad. Hertil er den firkantede ringform mere ergonomisk, så den føles rigtig behagelig på fingeren.

 

GRATIS Levering & RETUR

Alle bestillinger bliver sendt forsikret, og med Post Danmarks registrerede pakker. Med pakken følger en forudbetalt returlabel så du altid kan retunere indenfor 14 dage. Vores normale leveringstid er 24-72 timer, direkte til døren. På specielle bestillinger er leverings-tiden 4-6 hverdage.

Gratis prøvesmykke

Som noget helt unikt tilbyder vi gratis prøvesmykker, som vi sender direkte til din dør. På den måde kan du mærke og prøve smykkerne inden du køber. Der medfølger samtidig en gratis fingermåler du frit kan beholde. Der er ingen bindinger eller gebyrer, og vi betaler endda returfragten.

Live Kundeservice

Vores professionelle kundeservice sidder altid klar til at hjælpe dig i vores åbningstid. Du er mere end velkommen til at kontakte os på mail eller telefon hvis du har spørgsmål i forbindelse med dit køb. Vi bestræber os altid på at svare dig hurtigst muligt.