Indvendig ringform

Uanset om du vælger en rund eller firkantet ring, kan du altid forvente en behagelig pasform, der føles som skræddersyet til din finger. Det er helt op til dig at vælge, hvilket design du foretrækker - måske den klassiske, tidløse runde form, eller måske den mere moderne og ergonomiske firkantede form. Uanset hvad du vælger, vil du altid bære en ring, der både er smuk og behagelig at have på.

Rund (Normal)

En rund ring er den klassiske og tidløse form, som altid har været populær. Når du bærer en rund ring, vil den dreje en smule rundt på din finger, hvilket kan føre til, at eventuelle diamanter, effekter og andet imellem kan vende nedad på din finger - hvilket faktisk også kan give ringen en charmerende og afslappet stil. Den runde form på ringen giver en god og behagelig pasform på fingeren.

Firkantet (Quatro)

Hos Jan Jørgensen tilbyder vi også ringe med en særlig firkantet form på indersiden. Det betyder, at når du bærer en sådan ring, vil den ikke dreje rundt på fingeren, og dine diamanter og andre effekter vil altid vende opad. Derudover er den firkantede ringform mere ergonomisk end den runde, hvilket betyder, at den giver en mere behagelig og naturlig pasform på fingeren. 

 
Køb julegaven nu, du får udvidet bytteret frem til 20. januar 2024.