//Official Store//

KURV
0 kr.

Antal diamanter

I mange af Jan Jørgensens designs kan du vælge om du ønsker en eller flere diamanter i dit smykke. Ofte kan du også vælge at de enkelte diamanter bliver større i takt med at smykket bliver større. (Dette kan du se på den samlede caratvægt i smykket du vælger). Læs nedenfor.

Carat vægt i alt.

Når du her tilvælger flere dimanter lægges den enkelte diamants caratvægt sammen, således at du ser en samlet caratvægt ( ct.) på diamanterne i dit smykke. Eks. Vælger du 5 stk. O,05 ct. Diamanter indeholder dit diamantsmykke i alt: 0,25 ct. Som vil fremgå af det medfølgende certifikat.

Tilføj flere diamanter med tiden

Allianceringe og alliancesmykker er smykker, hvor du kan begynde med blot den ene diamant og senere, ved særlige mærkedage, få sat flere diamanter i ringen/smykket. Vi anbefaler altid et ulige antal, da det er smukkest og mest harmonisk i et smykke. Kontakt os når du senere ønsker at få tilføjet diamanter, det klarere vi nemt for dig online.

 

GRATIS Levering & RETUR

Alle bestillinger bliver sendt forsikret, og med Post Danmarks registrerede pakker. Med pakken følger en forudbetalt returlabel så du altid kan retunere indenfor 14 dage. Vores normale leveringstid er 24-72 timer, direkte til døren. På specielle bestillinger er leverings-tiden 4-6 hverdage.

Gratis prøvesmykke

Som noget helt unikt tilbyder vi gratis prøvesmykker, som vi sender direkte til din dør. På den måde kan du mærke og prøve smykkerne inden du køber. Der medfølger samtidig en gratis fingermåler du frit kan beholde. Der er ingen bindinger eller gebyrer, og vi betaler endda returfragten.

Live Kundeservice

Vores professionelle kundeservice sidder altid klar til at hjælpe dig i vores åbningstid. Du er mere end velkommen til at kontakte os på mail eller telefon hvis du har spørgsmål i forbindelse med dit køb. Vi bestræber os altid på at svare dig hurtigst muligt.