Antal diamanter

Jan Jørgensen tilbyder et bredt udvalg af designs, hvor du kan tilføje en eller flere diamanter til dit smykke. En særlig funktion ved mange af disse designs er, at størrelsen på diamanten kan tilpasses i takt med størrelsen af smykket, hvilket ses ved den samlede caratvægt i smykket. Denne mulighed for tilpasning giver dig frihed til at vælge en diamantstørrelse, der passer til smykkets størrelse og din personlige præference.

Carat vægt i alt

Når du vælger at tilføje flere diamanter til dit smykke, vil caratvægten af hver enkelt diamant blive lagt sammen for at give dig en samlet caratvægt for diamantsmykket. For eksempel, hvis du vælger fem diamanter, hver med en caratvægt på 0,05 ct., vil den samlede caratvægt for diamantsmykket være 0,25 ct.

Tilføj flere diamanter med tiden

Allianceringe og alliancesmykker er smykker, der giver dig mulighed for at starte med en enkelt diamant og senere tilføje flere diamanter på særlige mærkedage. Det anbefales altid at have et ulige antal diamanter i smykket, da det skaber den mest harmoniske og smukke effekt. Hvis du ønsker at tilføje flere diamanter til dit valgte smykke senere, er du velkommen til at kontakte os.
BLACK WEEKS. Spar 20% på alle smykker fra i dag til 3. dec. 2023.