//Official Store//

KURV
0 kr.

Vielsesringene: Match Heart.

Vielsesringe med hjertesymbolet på en elegant og matchende måde, dameringen indeholder det halve hjerte og herreringen den anden halvdel, så I begge ved at jeres kærlighed forenes når de sættes sammen. Der er flere bredder og muligheder for brillanter blot én eller få stk. eller fyldt op i det halve hjerte.


Match Heart 7,00 mm vielsesringe.

Her et bredt hvidguldspar, hamret og blankt og dameringen med brillanter i hele hjertets form.

Et par smukke og elegante ringe i 14 karat hvidguld.


 

Match Heart 6,25 mm vielsesringe

Her er parret vist i en kombination af guld og hvidguld, i blankt hvid og hamret guld og med kun en enkelt diamant i hjertet på dameringen

Modellen er rund og de 6,25 mm er stadig en meget bred ring - godt dansk håndbærk og design.


 


 
Match Heart 5,5 mm vielsesringe

Et par ringe i serien i vores populære og ergonomiske firkantede model, som vi kalder Quatro. Her i hvidguld, blankt og matteret og med hjertet fyldt op af små brillanter.

Vi tilbyder to diamantkvaliteter, enten den smukkeste som er en TW.VVS eller den største til pengene, som er en lidt lavere diamantkvalitet nemlig W-TC/SI.


 

Match Heart 4,75 mm vielsesringe

Igen et rundt par, nu endnu smallere med en enkelt brillant i dameringen og i kobineret guld og hvidguld.

 

Match Heart 4,00 mm vielsesringe

Her det smalleste par i serien. 14 karat guld og her helt i blankt guld, men stadig med klare konturer af hjerteformen og med en brillant i dameringen.

Match Heart dame vielsesringene

Her er så alle dameringene samlet. Der er både guld og hvidguld og med en eller flere diamanter - valget af bredder og antal af diamanter er jeres - og også formen kan I selv bestemme, rund eller firkantet.

Match Heart herre vielsesringene

Herreringene, en ring der er et markant herresmykke til manden der gerne vil vise lidt karakter og matche kvindens ring.

Til ham der er dristig og kan lide at bære mere end blot en enkel ring.

Du kan købe alle vielsesringene

Hele kollektionen fra Art of Jan Jørgensen kan du købe, det er imidlertid ikke alle smykkerne og smykketyperne der er oprettet som en vare i denne webshop endnu.

Men du kan naturligvis alligevel købe alle smykkerne som du ser på billederne ovenfor.

Skriv til info@artof.dk eller ring på 96 17 02 02 så finder vi prisen til dig, og hvis du har et ektra ønske til "justering af designet/smykket", så det bliver helt unikt for dig, er vi også åbne overfor det.

I praksis får du en konkret pris og leveringstid mm. Herefter beder vi dig om at købe gavekort/værdibeviser i webshoppen svarende til det beløb vi har aftalt, og så har du købt et unikt smykke online... det er nemt.
Find gavekort/værdibeviser her.

 
   
    

GRATIS Levering & RETUR

Alle bestillinger bliver sendt forsikret, og med Post Danmarks registrerede pakker. Med pakken følger en forudbetalt returlabel så du altid kan retunere indenfor 14 dage. Vores normale leveringstid er 24-72 timer, direkte til døren. På specielle bestillinger er leverings-tiden 4-6 hverdage.

Gratis prøvesmykke

Som noget helt unikt tilbyder vi gratis prøvesmykker, som vi sender direkte til din dør. På den måde kan du mærke og prøve smykkerne inden du køber. Der medfølger samtidig en gratis fingermåler du frit kan beholde. Der er ingen bindinger eller gebyrer, og vi betaler endda returfragten.

Live Kundeservice

Vores professionelle kundeservice sidder altid klar til at hjælpe dig i vores åbningstid. Du er mere end velkommen til at kontakte os på mail eller telefon hvis du har spørgsmål i forbindelse med dit køb. Vi bestræber os altid på at svare dig hurtigst muligt.