Vielsesringe og forlovelsesringe i hvidguld

Gå på opdagelse i vores univers af forlovelsesringe i hvidguld og vielsesringe i hvidguld. En vielsesring i hvidguld kan fås med diamanter og uden - det er alt efter, hvad I er til. Gå på opdagelse i de forskellige hvidguld vielsesringe, vi har og find lige præcis dem, der passer til jer. Nedenfor kan du se udvalget af smukke vielsesringe i hvidguld og forlovelsesringe i hvidguld.
Prisklasse:

Vielsesringe i hvidguld med diamant

Skal der være en, flere eller ingen diamanter i vielsesringen eller forlovelsesringen i hvidguld? Du finder et bredt udvalg af smukke ringe i hvidguld, der er lavet i forskellige design, så alle har en chance for at kunne finde noget, der vil passe til deres stil. Vielsesringe i hvidguld med diamanter kan fås i forskellige design. Nogle er blot med en enkelt, smuk diamant, hvor andre ringe har flere diamanter på sig.

Vielsesringe og forlovelsesringe i hvidguld som vi har hos Jan Jørgensen er af høj kvalitet. Vi laver selv alle vores smykker på vores værksted i butikken i Blokhus, Nordjylland. Vores design er ofte inspireret af det brusende Vesterhav, vi har i baghaven samt den skønne strand og natur.


Forlovelsesringe i hvidguld

Er du på udkig efter ringen, der skal på din udkårnes finger, når du stiller det store spørgsmål? Forlovelsesringe i hvidguld er smukke og klassiske, og de kan fås i et hav af forskellige design. Find en forlovelsesring i hvidguld med en diamant, flere diamanter eller slet ingen.

Brugbarhed og anvendelighed er lige så meget i højsædet for Jan Jørgensen, som det smukke design er. En forlovelsesring og en vielsesring - lige meget hvilket materiale de er lavet i - skal være lavet til at kunne gås med resten af livet. Derfor er ringene behagelige at have på samtidig med de både er solide og aldeles smukke.