Forlovelsesring i sølv og vielsesring i sølv


Forlovelsesringe i sølv og vielsesringe i sølv er meget populære. De har et klassisk look, og de har et tidløst design. Sølv forlovelsesringe fra Jan Jørgensen er et smykke, der holder en hel levetid - det samme gør de mange forskellige smukke sølv vielsesringe. Tag et kig her på siden, og bliv inspireret til, hvordan forlovelsesringen eller vielsesringen i sølv skal se ud.
Prisklasse:

Forlovelsesring i sølv

En forlovelsesring i sølv bliver hurtigt kvindens bedste ven. Sølv forlovelsesringe kan passe til hvad som helst, og hvis din eneste ene elsker sølv mere end noget andet, så er der et bredt udvalg af vælge imellem her på hjemmesiden og i butikken i Blokhus, når det kommer til valget af forlovelsesring til din udkårne.

I kærlighedens tegn bliver de forskellige forlovelsesringe i sølv lavet på vores værksted i butikken i Blokhus, Nordjylland. Det brusende Vesterhav kort afstand fra butikken og den smukke natur er inspirationskilder, som Jan Jørgensen trækker på, når der skal designes nye smukke sølv forlovelsesringe.


Vielsesringe sølv sæt

En vielsesring i sølv kan fås i flere forskellige designs. Alt efter hvad jeres stil er, så kan I finde noget, der vil passe præcis til jer. Sølv vielsesringe fra Jan Jørgensen bliver håndlavet helt fra bunden i vores værksted i Blokhus - du får derfor en unik, elegant og enestående ring med hjem, som du kan have med dig resten af livet.

Vielsesringe i sølv er lavet i solidt og behageligt materiale - det er jo et smykke, vi har på hver dag resten af livet, så må komforten gerne være i top. Ringene bliver formgivet i hånden, og der kan laves forskellige overflader på dem, så de bliver lige præcis, som I ønsker. Ønsker I en personlig detalje på ringene? Måske en dato eller et navn indgraveret, så gør vi også gerne det.