Forlovelsesringe og vielsesringe i guld

Gå på opdagelse i vores univers af forlovelsesringe i guld og vielsesringe i guld og bliv inspireret til de perfekte ringe til lige netop jer. I vores brede sortiment af 14 karat guld forlovelsesringe og 14 karat guld vielsesringe, finder I ringe i et hav af forskellige designs og modeller. De fleste ringe kan laves i flere bredder, så de passer til præcis jeres hænder. Desuden finder i ringe med forskellige overflader og strukturer samt et væld af forlovelsesringe med diamanter og vielsesringe med diamanter.

 

Prisklasse:

Vielsesringe 14 karat guld

Forlovelsesringe og vielsesringe er de ultimative kærligheds-smykker, og nogle af de mest personlige smykker der findes. Der findes mange symboler på kærlighed, tosomhed og evig troskab. Et af de ældste symboler er en ubrudt cirkel, som symboliserer netop evighed og ubrudt kærlighed uden ende og begyndelse. En symbolik som er til stede i enhver ring. Jeres kærlighedshistorie kan videreføres i jeres forlovelsesringe eller vielsesringe ved f.eks. at få graveret hinandens navne i jeres ringe, en helt særlig dato, eller måske noget helt tredje med en særlig betydning for jer.

Som par og som individer forandrer de fleste af os sig hele livet igennem. Behovet for forandring kan også opstå med et par forlovelsesringe eller vielsesringe. Derfor kan de fleste af vores ringe i 14 karat guld også ændres i størrelsen, hvis det skulle blive nødvendigt.


Vielsesringe og forlovelsesringe i guld designet og produceret i Danmark

Inspirationen til designet på vores forlovelsesringe og vielsesringe er hentet mange steder fra. Både i de klassiske kærlighedssymboler; hjerter, diamanter, en ubrudt cirkel mm. Ofte er naturen også en betydende medspiller, når det kommer til former og faconer, overflader og strukturer. Og så er brugbarhed og anvendelighed altid i højsædet. Særligt når det gælder forlovelsesringe og vielsesringe, som vi typisk ønsker at bære hele tiden. Derfor er det også særligt vigtigt at ringene er behagelige at bære, samt at de er solide og kan være med jer i alle livets gøremål. Vores designs på forlovelsesringe og vielsesring er karakteriseret ved at være solide og gedigne og samtidig elegante og smukke.

Alle vores guld forlovelsesringe og guld vielsesringe er designet og produceret på vores værksted i Blokhus i Nordjylland. Her laver vi jeres ringe helt fra bunden efter alle kunstens regler og efter årelange traditioner fra guldsmedefaget. Vores dygtige guldsmede formgiver ringene i hånden, laver forskellige overflader, sætter ringene i størrelse og fatter diamanter med største omhu og præcision. Netop fordi vi laver alle vores designs på eget værksted, har vi også mulighed for at lave jeres ringe præcis, som I ønsker - måske med en lille personlig detalje. I er meget velkomne til at besøge os næste gang, I er i det Nordjyske. Se mere om vores værksted
her.