//Official Store//

KURV
0 kr.

Løs dobbelt anker halskæde 360 graders visning
(Basic anker) halskæden er udført i 925 forgyldt sterlingsølv, så den passer til både forgyldte og guldsmykker. Fås 38-50 cm.
På lager: Levering: 24-72 timer
495 kr. 385 kr.
Grå ferskvandsperle (vedh.) Online tilbud360 graders visning
Sølvgrå dråbeformet ferskvandsperle, som du selv kan tilføje i halssmykke, på kæde eller i ørestikker. Øskenet er udført i Forgyldt sølv.
Fås i flere varianter
Fremstilles: Levering: 24-72 timer
300 kr. 235 kr.
Hvid ferskvandsperle (vedh.) Online tilbud360 graders visning
Hvid dråbeformet ferskvands perle, som du selv kan tilføje i hals smykke, kæde eller ørestikker. Øskenet er udført i Forgyldt sølv.
Fås i flere varianter
Fremstilles: Levering: 24-72 timer
300 kr. 235 kr.
2 hvide ferskvandsp. (ørecr.) Online tilbud360 graders visning
2 hvide dråbeformede ferskvandsperler, som du selv kan tilføje i ørecreoler, halssmykke eller kæde. Øskenet er udført i Forgyldt sølv.
Fås i flere varianter
Fremstilles: Levering: 24-72 timer
475 kr. 395 kr.
2 grå ferskvandsperl. (ørecr.) Online tilbud360 graders visning
2 sølvgrå dråbeformede ferskvands perler, som du selv kan tilføje i dine ørecreoler, halssmykke, eller kæde. Øskenet er udført i Forgyldt sølv.
Fås i flere varianter
Fremstilles: Levering: 24-72 timer
475 kr. 395 kr.
 

GRATIS Levering & RETUR

Alle bestillinger bliver sendt forsikret, og med Post Danmarks registrerede pakker. Med pakken følger en forudbetalt returlabel så du altid kan retunere indenfor 14 dage. Vores normale leveringstid er 24-72 timer, direkte til døren. På specielle bestillinger er leverings-tiden 4-6 hverdage.

Gratis prøvesmykke

Som noget helt unikt tilbyder vi gratis prøvesmykker, som vi sender direkte til din dør. På den måde kan du mærke og prøve smykkerne inden du køber. Der medfølger samtidig en gratis fingermåler du frit kan beholde. Der er ingen bindinger eller gebyrer, og vi betaler endda returfragten.

Live Kundeservice

Vores professionelle kundeservice sidder altid klar til at hjælpe dig i vores åbningstid. Du er mere end velkommen til at kontakte os på mail eller telefon hvis du har spørgsmål i forbindelse med dit køb. Vi bestræber os altid på at svare dig hurtigst muligt.