//Official Store//

KURV
0 kr.

Guldvielsesringe uden avance og afgift + design og fremstil.

I køber guld direkte til verdensmarkedsprisen helt uden avancer og afgifter. Udover den rene guldpris betaler I kun for design og fremstilling af jeres vielsesringe i 14 karat guld. I får ganske enkelt guld for alle pengene, og så er ringene designet og udført af guldsmed og designer Jan Jørgensen, som også har udført flere opgaver til Dronning Margrethe. Det er dansk design og håndværk når det er bedst, til kun ca. pr. par 14.900,-

9-1
Royal Art
9-2
Real Feelings m. hjerter
9-3
Royal Charm
     
9-4
Royal Heart
9-5
Romantic Square
9-6
Match Heart
     
9-7
Royal Trend
9-8
Romantic Style
9-9
Royal Romance
     


Se og køb vielsesringene - klik på billederne ovenfor
Ca. pris pr. par 14.900,-


Se mere herunder
 


Se alle par ringene i alle guld her...

Se alle par ringene i hvidguld her...

Se alle muligheder for vielsesringe til den rene guldpris + design og fremstilling her...

Gå tilbage til display oversigten

 

GRATIS Levering & RETUR

Alle bestillinger bliver sendt forsikret, og med Post Danmarks registrerede pakker. Med pakken følger en forudbetalt returlabel så du altid kan retunere indenfor 14 dage. Vores normale leveringstid er 24-72 timer, direkte til døren. På specielle bestillinger er leverings-tiden 4-6 hverdage.

Gratis prøvesmykke

Som noget helt unikt tilbyder vi gratis prøvesmykker, som vi sender direkte til din dør. På den måde kan du mærke og prøve smykkerne inden du køber. Der medfølger samtidig en gratis fingermåler du frit kan beholde. Der er ingen bindinger eller gebyrer, og vi betaler endda returfragten.

Live Kundeservice

Vores professionelle kundeservice sidder altid klar til at hjælpe dig i vores åbningstid. Du er mere end velkommen til at kontakte os på mail eller telefon hvis du har spørgsmål i forbindelse med dit køb. Vi bestræber os altid på at svare dig hurtigst muligt.