Designer Jan Jørgensen: Design ideer til piger

De fleste kvinder elsker at bære smykker, og gerne smykker der har en særlig betydning. Mmærkedage som runde fødselsdage, bryllup og/eller familieforøgelse eller anden særlig anledning ønsker mange kvinder at mindes med et ædelt smykke, der er funktionelt og smukt til alle tider - og som kan glæde dem i mange år.


Naturens eget design univers

Jan Jørgensen associerer ofte til naturen når han udvikler nyt design.

Både strande, havet, bjerge, solen og blomster er mesterværker at betragte - ofte med bløde og formfulde linjer, smukke farver, dufte og lyde.

Sanserne bringes i spil og naturens scenerier giver inspiration til formfulde og kunstfærdige designs - behagelige at bære og smukke at betragte.

Her et af naturens små mirakler.

Nyt liv opstår - naturens babyer

Mennesker fascineres både af den utrolige natur, og betages også af det liv der opstår når især dyrebørn kommer til verden.

Er der noget som en hundehvalp der kan påkalde sig en kvindes opmærksomhed? Nej vel - en hundehvalp er buttet, charmerende og blød, og vækker ofte kvindens moderinstinkt.

Dyrebørn er uimodståelige for de fleste, man føler en trang til at røre ved dem og tage dem til sig.

Spænstigheden og det bløde look

Egenskaberne fra hundehvalpene har Jan Jørgensen ønsket at videregive til sine designs, den buttede og bløde fornemmelse, og at formerne er spænstige på samme tid.

Royal Trend er en serie med en formfuld og kraftig guldskinne og med bløde buer ved de isatte brillanter.

Der er mange varianeter, både i bredder, i stenstørrelser, og i overflader på disse 14 karat guldringe.

Kærlighed i designet

Hjerter har altid haft en stor plads i Jan Jørgensens smykkeunivers. Med serien Royal Heart er det bløde og feminine igen i højsædet.

Guld og hvidguld lægger sig smukt op til fatningen der består af 4 hjerter som fastholder brillanten. 

Det charmerende og bløde kombineres til et elegant look, i lighed med hundehvalpens kik på én med store og nysgerrige øjne.

Elegance og funktion i front

Vi lever med en lang og fælles kulturbaggrund i de nordiske lande. De fleste her sætter pris på enkelhed og funktionalitet fremfor glamour.

Design og håndværk fra Jan Jørgensen er naturligvis skabt til brug i hverdagen, smykkerne er behagelige at have på, uanset om du arbejder i haven, bader eller er i motionscenter. 

Ergonomiske former er medtænkt, bl.a. en firkantet form på de fleste ringe, (quatro) der næsten ikke mærkes  når den sidder på fingeren, og formen sørgen for at diamanterne forblver oppe og ikke drejer ned på undersiden.