Designer Jan Jørgensen: Nysgerrighed og passion

Så længe Jan kan huske har han ønsket at udfordre sig selv og skabe nyt. "At lave nyt design og godt håndværk giver en tilfredsstillelse, både for mig selv, og ved at andre glædes ved at bære mine smykker", siger Jan.

 

Nysgerrighed

Altid har det at opdage nye steder, at udfordre livet, og finde nye måder at gøre noget på interesseret Jan Jørgensen, og han har altid gjort det.

Nysgerrigheden og lysten til at lære nyt har drevet Jan til at starte sin egen virksomhed for snart 20 år siden, hvor han selv sætter dagsorden for de designs og smykker der skal glæde andre.

Den viste ring er et stykke unika, designet til en kunde hvor Jan fik helt frie hænder, kunden havde diamanterne. Stor 1 carat diamant sidder i midten, og en mængde brillanter sidder i åbningen, både oppe og nede.

Passion.

Jans passion er at lave håndværksmæssige formfulde smykker og at mange mennesker kommer til at glædes over hans smukke og funktionelle designs, der kan købes både her på siden, i hans andre to netbutikker, eller hos forhandlerne rundt omkring i Danmark.

Jans smykker er tilgængelige for de fleste, for der er både stål, sølv og guld i mange designs, alle behagelige at bære og til enhver lejlighed - til gaver, til ham, hende, fødselsdage, jubilæer og ikke mindst til forlovelser- og/ eller vielser.

Udviklingen.

Gennem mere end 20 år har Jan arbejdet med egne designs, og mange drømme er ført ud i livet.

I dag har Jan sit design i mange guldsmedeforretninger landet over, og har selv en andel i en guldsmedebutik i det nordjyske, samt to andre netbutikker.

I fremtiden ønsker Jan at lave mange flere unikke designs i ædle materialer, og altid i den bedste håndværksmæssige udformning - kvalitet er et nøgleord i Jans verden.