//Official Store//

KURV
0 kr.

Designer Jan Jørgensen: Fodsporene

At tænke nyt, at være foran i designs er altid det rigtige og skønne ved at være designer og håndværker........men det indebærer også en stor grad af frustration når andre vælger at "låne" ens design-ideer og lade som om det er deres egne.....Ja, mange har en lille - eller ingen moral - og det har Jan Jørgensen måtte kæmpe med i retssystemet flere gange - heldigvis altid vundet, men det giver ærgelser, skuffelser og spilder ens tid.


Originalen er bedre end kopien

At få frie hænder til at nytænke er både fascinerende og skræmmende.

For det kræver vildt megen koncentration i mange uger at frembringe en original, det kræver total ro og tid til fordybelse inden et nyt og funktionelt smukt design er klar til en kunde. 

En af de populære originale designs er serien Royal Heart hvor ringene kan fås i guld eller hvidsguld eller en to-farvet version. Der fås også halssmykker, armlænker og øresmykker i serien.

At sætte de første spor

Jan Jørgensen har altid haft et utal af ideer til nyt design  ligesom han holder af at udforske nye steder og betræde urørte områder.

At gå igennem nyfalden sne er en dejlig fornemmelse af at sætte de første spor. På samme måde føles det når et nyt design er udviklet og klar til salg.

Der ligger mange tegninger, voksprøver, sølvprøver mm. bag inden Jan er tilfreds og ved at hans design er perfekt, og dermed kan sættes fri i handel.

Unikt håndværk sier kopisterne fra

Det er på sin vis flatterende at blive kopieret af andre, for så har ens design jo være ønskværdigt. Men det er dog mest umoralsk og en kilde til irritation. 

Derfor må designet være håndværksmæssigt avanceret og dermed meget vanskeligt for andre designere/virksomheder at kopiere, og på den måde kan en del kopister "sies fra", har Jan erfaret.

Her ses den absolut mest populære original, Royal Art, elsket af rigtig mange kvinder i Danmark. Ringen fås fra en lille model med en 0,04 ct. brillant og helt op til 1,0 carat diamant. Der er oogså matchende smykker til hals, arm og ører.

   
   
   
   

 

  

GRATIS Levering & RETUR

Alle bestillinger bliver sendt forsikret, og med Post Danmarks registrerede pakker. Med pakken følger en forudbetalt returlabel så du altid kan retunere indenfor 14 dage. Vores normale leveringstid er 24-72 timer, direkte til døren. På specielle bestillinger er leverings-tiden 4-6 hverdage.

Gratis prøvesmykke

Som noget helt unikt tilbyder vi gratis prøvesmykker, som vi sender direkte til din dør. På den måde kan du mærke og prøve smykkerne inden du køber. Der medfølger samtidig en gratis fingermåler du frit kan beholde. Der er ingen bindinger eller gebyrer, og vi betaler endda returfragten.

Live Kundeservice

Vores professionelle kundeservice sidder altid klar til at hjælpe dig i vores åbningstid. Du er mere end velkommen til at kontakte os på mail eller telefon hvis du har spørgsmål i forbindelse med dit køb. Vi bestræber os altid på at svare dig hurtigst muligt.