//Official Store//

KURV
0 kr.

Momsfrit guld

Som de eneste i verden tilbyder vi smykker
med børsnoteret guld!

Hvad betyder det?

Når du bestiller et smykke hos os, køber du automatisk først det rene guld vi skal bruge til dit smykke, og derefter køber du selve design og fremstillingen. På den måde sparer du momsen, da det guld du køber er børsnoteret og dermed momsfrit. - Samtidig er du altid sikker på at du kun betaler præcis det som guldet er værd. Priserne i webshoppen opdateres nemlig hvert 2. minut ud fra den aktuelle guldpris.

Hvorfor kan det lade sig gøre?

Det er helt unikt hos Jan Jørgensen at dette kan lade sig gøre, fordi vi først fremstiller dit smykke efter du har bestilt. Alle smykker bliver designet og håndlavet på vores værksted i Aabybro af vores dygtige guldsmede. - Med andre ord så får du både kvalitet og sparer penge, når du handler hos Jan Jørgensen.

Den aktuelle børsnoterede guldpris fra de sidste 24 timer.
Bemærk, børserne holder lukket i weekenden.
(Grafen opdateres hvert 2. minut)

Se tidligere grafer her.

 

GRATIS Levering & RETUR

Alle bestillinger bliver sendt forsikret, og med Post Danmarks registrerede pakker. Med pakken følger en forudbetalt returlabel så du altid kan retunere indenfor 14 dage. Vores normale leveringstid er 24-72 timer, direkte til døren. På specielle bestillinger er leverings-tiden 4-6 hverdage.

Gratis prøvesmykke

Som noget helt unikt tilbyder vi gratis prøvesmykker, som vi sender direkte til din dør. På den måde kan du mærke og prøve smykkerne inden du køber. Der medfølger samtidig en gratis fingermåler du frit kan beholde. Der er ingen bindinger eller gebyrer, og vi betaler endda returfragten.

Live Kundeservice

Vores professionelle kundeservice sidder altid klar til at hjælpe dig i vores åbningstid. Du er mere end velkommen til at kontakte os på mail eller telefon hvis du har spørgsmål i forbindelse med dit køb. Vi bestræber os altid på at svare dig hurtigst muligt.