//Official Store//

KURV
0 kr.

Dit guld er mere værd end du tror

Måske har du guldsmykker til at ligge, som af forskellige årsager ikke bliver brugt. De kan være gået i stykker, eller måske er det noget, du har arvet, og som ikke lige passede i til din smag. Uanset årsagen, så har ingen glæde af, at det bare ligger, og det er de færreste der ved, at smykkerne kan være mange penge værd i salg som gammelt guld.
 

Guldprisen er historisk høj

På grund af krisen og mange usikkerheder på det økonomiske verdensmarked, er guldprisen steget kraftigt. Den har længe ligget i et højt leje, men i takt med at blandt andet aktier falder i værdi, stiger det noget mere håndgribelige guld. Som så meget andet her i livet, kender vi ikke stabiliteten af prisen, men kan blot konstatere, at det er nu, at det er en god ide at sælge guldet fra gemmerne.
 

Vi giver en gratis og uforpligtende vurdering

Prisen for dit guld afhænger af guldets lødighed, altså om det f.eks. er 14 kt eller 8 kt? Det vil vi gerne vurdere for dig. 

Vi fordeler guldet i lødighed, vejer det op og udregner afregningsprisen ud fra dagsprisen på guldet.
Det står dig herefter helt frit for, om du efterfølgende ønsker at sælge guldet.
 

Salg af guld er også et grønt valg 

Ved at sælge dit guld sparer vi også miljøet for store belastninger, fordi omsmeltning og genanvendelse af guld er meget mere skånsomt for naturen. Vi har eget værksted, og kan på den måde nemt genanvende de ressourcer, som allerede har været udvundet en gang.

Praktisk information

På grund af Corona-krisen har vi måttet ændre både på  åbningstider og på antal medarbejdere. Af samme årsag vil vi gerne opfordre til, at du afleverer guldet til vurdering og så typisk efter et par dage, få besked om resultatet. På den måde kan vi bedst undgå for mange kunder i butikken ad gangen, og så kan en vurdering, afhængig af antal smykker, godt vare et stykke tid, hvis der er meget at gennemgå.
 
I forhold til afregningsprisen, kan du selv vælge om det skal være gramprisen på indleveringsdagen eller udleveringsdagen, vi skal tage udgangspunkt i. Det aftaler vi blot ved indleveringen.
 
Når du har godkendt salget, skal du skrive under på at, guldet er dit, og at du har tilladt denne ekspedition. 

Dertil skal vi bruge billede-id, enten kørekort eller pas. 

Vi overfører beløbet med det samme og kun via konto til konto. Så husk at medbringe kontonummer.
 
Ønsker du i stedet at handle for beløbet eller få en tilgodeseddel til en senere handel, så lægger vi yderligere 15% oveni guldvurderingen.
 
Foreløbige åbningstider som følge af Corona:
 
  • Mandag, tirsdag, onsdag Lukket
  • Torsdag og Fredag åbent 10.00-18.00
  • Lørdag åbent 10.00-18.00
  • Og ellers efter aftale.
 
Vi kan kontaktes på Tlf.  96170202 eller info@janjorgensensmykker.dk

 

GRATIS Levering & RETUR

Alle bestillinger bliver sendt forsikret, og med Post Danmarks registrerede pakker. Med pakken følger en forudbetalt returlabel så du altid kan retunere indenfor 14 dage. Vores normale leveringstid er 24-72 timer, direkte til døren. På specielle bestillinger er leverings-tiden 4-6 hverdage.

Gratis prøvesmykke

Som noget helt unikt tilbyder vi gratis prøvesmykker, som vi sender direkte til din dør. På den måde kan du mærke og prøve smykkerne inden du køber. Der medfølger samtidig en gratis fingermåler du frit kan beholde. Der er ingen bindinger eller gebyrer, og vi betaler endda returfragten.

Live Kundeservice

Vores professionelle kundeservice sidder altid klar til at hjælpe dig i vores åbningstid. Du er mere end velkommen til at kontakte os på mail eller telefon hvis du har spørgsmål i forbindelse med dit køb. Vi bestræber os altid på at svare dig hurtigst muligt.