Sådan får du gratis ædelstålringe:

Mange smykkeserier / kollektioner fra Jan Jørgensen giver dig fordelagtige muligheder, her en forklaring på hvordan ædelstålringene med fornavnet
"Dream of" kan blive gratis, og hvordan du fremtidigt kan købe et par guldringe til en rigtig god pris indenfor 5 år fra din erhvervelse af stålringene.Start med et par stålringe og byt dem til guldringe senere.
Vi har valgt at I kan købe ædelstålringe, til en fordelagtig og attraktiv pris,  som I kan bære helt op til 5 år hvorefter I får hele jeres købspris fratrukket, hvis I vælger at købe et par 14 karat guldringe fra Jan Jørgensens vielseskollektion. Der er mange elegante og smukke designs i vores ædelstålringe, så I vil helt sikkert kunne finde et par efter jeres smag og pasform, de fås både runde og firkantede  -"quatro" som vi kalder den ergonismiske kantede form.

Måske er I unge og på vej med uddannelse, lærerplads eller andet og har derfor måske ikke så mange midler til et par guldringe, så er det et godt alternativ at anskaffe et par smukke ædelstålringe der kan glæde jer i en periode, til økonomien måske er mere optimal i forhold til at kunne købe lige de 14 karat guldringe til brylluppet, som I allermest ønsker jer.

Vi tilbyder denne mulighed, fordi rigtigt mange mennesker gerne vil besegle deres kærlighed og ægteskab med en ægte guldring. Det er ligesom en tradition her i Skandinavien/Norden, og i store dele af Europa, og på den måde har I ikke betalt noget for de ædelstålringe som I har båret i op til 5 år, for ringenes fulde pris trækkes fra jeres nye 14 karat guldringe, designet og produceret af Art of Jan Jørgensen Smykker. 

Så jeres stålringe er gratis på den måde, at I får det beløb I gav for ringene trukket fra jeres nye guldringe, hvis I vælger den løsning indenfor 5 år. Vi vil altså give jer muligheden for at købe et par smukke stålringe til en god og overkommelig pris, (for ædelstål ringe kan fås så alle kan være med, materialet er ikke bare smukt, elegant og holdbart, det er også overkommeligt at betale for langt de fleste), og når I så måske senere ønsker et par ægte 14 karat guldringe så tilbyder vi jer mange smukke valg af disse, der er utallige designs i flere bredder, med mange overflader og med muligheder for diamanter i spændende fatninger, ja og med 2 valgfri brillantkvaliteter, den største til prisen (w/tc-si) - eller den flotteste til prisen (tw.vvs). 


Et eksempel på beregning af jeres pris på nye 14 karat guldringe:

I har købt et par stålringe til kr. 1.295,- kr. pr. par.
Nu ønsker I at købe et par 14 karat guldvielsesringe som koster f.eks. 7.295,- kr.
7.295,- minus 1.295,- = 6.000,- kr.
I skal altså betale 6.000,- for at få et par 14 karat guldvielsesringe.

 
Konkrete skridt ved ombytning:

1. I vælger det smykke I vil have, og lægger det i kurven.
2. I checker hele vejen ud, og vælger "konto til konto" som betalingsform. Betal dog ikke endnu.
3. Beregn jeres pris, f.eks. har I givet 1.295,- og skal for nyt smykke give 7.295,-. I skal så betale 6.000,- kr. i diff.
4. Notér ordrenummer og betal så, ved at lægge for 6.000,- gavekort i kurven. Notér ordrenr. og at det er ombytning.
5. I har nu betalt og bekræftet ordren. Vi hæver ikke jeres penge. I sender det gamle smykke med certifikat til os.
6. Vi modtager det indsendte gamle smykke og certifikat med dato og købspris, og ser at alt er ok. 
7. Vi laver det nye valgte smykke, og først når det afsendes fra os hæver vi differencebeløbet.

OBS. Mange butikker i Danmark er forhandlere af Jan Jørgensen smykkerne, og I kan også gå ind til disse forhandlere med jeres gamle ring og betaler differencen til de nye, som butikken så bestiller og leverer til jer når den er fremstillet.