//Official Store//

KURV
0 kr.

Generelt om diamanter:

Diamanter er fantastiske ædelsten. De er enhver kvindes drøm fordi de glimter og funkler, de er evigt skinnende og holdbare som kun få andre ædelsten i verden. I øvrigt har de en imponerende oprindelse, de har ligget langt inde i vores jordklode i millioner af år, og er bragt til overfladen ved bl.a. vulkanudbrud.


Kvinder begærer diamanter....

...og mænd har kæmpet for dem. Igennem historien har der været magtkampe og intriger i deres kølvand, ofte iblandet kærlighed og mystik.

Det er sandsynligvis baggrunden for deres navn, som på græsk hedder "adamas", der betyder uindtagelig eller uovervindelig. Det har krævet blod, sved og tårer at få fat i diamanter til alle tider.

En evig ædelsten

Intens varme 200 km under jordens overflade, sammen med 45.000 atmosfæres tryk, har presset kul-atomer hårdt sammen til de fik deres perfekte glitterstrukturer.

For millioner af år siden kom diamanterne op i de øverste lag sammen med enorme vulkanudbrud.

Men stadig er diamanterne svære at udvinde - man kan højst regne med at finde 1 carat pr. ton jord, grus og sten.

Hvor kan diamanter findes

På samtlige kontinenter, pånær Antarktis og i Europa, har man fundet diamanter.

Men kun 20-25% af fundene egner sig til smykkebrug, de øvrige 75-80%  er til industirel brug.

Diamanter i smykke kvalitet benævnes nogle gange som "brudstykker af evigheden".

   
   
   

Vil du vide mere om diamanter ? Se denne korte video om diamanter ( 3 min.)

 

 

GRATIS Levering & RETUR

Alle bestillinger bliver sendt forsikret, og med Post Danmarks registrerede pakker. Med pakken følger en forudbetalt returlabel så du altid kan retunere indenfor 14 dage. Vores normale leveringstid er 24-72 timer, direkte til døren. På specielle bestillinger er leverings-tiden 4-6 hverdage.

Gratis prøvesmykke

Som noget helt unikt tilbyder vi gratis prøvesmykker, som vi sender direkte til din dør. På den måde kan du mærke og prøve smykkerne inden du køber. Der medfølger samtidig en gratis fingermåler du frit kan beholde. Der er ingen bindinger eller gebyrer, og vi betaler endda returfragten.

Live Kundeservice

Vores professionelle kundeservice sidder altid klar til at hjælpe dig i vores åbningstid. Du er mere end velkommen til at kontakte os på mail eller telefon hvis du har spørgsmål i forbindelse med dit køb. Vi bestræber os altid på at svare dig hurtigst muligt.