//Official Store//

KURV
0 kr.

FAQ- søger du mere information?

Vi opdaterer løbende denne FAQ , og vil da meget gerne have din hjælp, hvis der er noget du har svært ved at finde eller du ikke lige kan forstå, så skriv meget gerne en mail så vi kan rette fejlen, eller skrive de rigtige svar i denne FAQ. Emnerne herunder er grupperet sådan, at det der er særligt for denne webshop har hovedoverskrifterne, og nederst finder du de mere praktiske oplysninger.... OBS.... Se også menuen ude til venstre, her har vi samlet alle oplysninger om virksomheden og vores smykker.

       
 

Alt om de gratis prøvesmykker.

   
   

Hvorfor et prøvesmykke, kan jeg ikke bare bestille det ægte?

   
  Du kan naturligvis altid bestille, og med kreditkortet betale et ægte smykke, og returnere det igen inden for 14 dage, hvis det ikke lever op til dine forventninger. Så returnerer vi alle pengene til dig, når vi har modtaget smykket retur.

Et eller flere prøvesmykker er den helt uforpligtende løsning for dig, der er i tvivl om hvilken smykkestørrelse, fingerstørrelse, kædelængde, guldfarve, diamantstørrelse eller overflade mv. der klæder dig bedst,  når du får smykket på.

Du binder altid kun et depositum på 495,- pr. prøvesmykke, uanset hvilken værdi det ægte smykke har. I denne webshop er der smykker med en stk. værdi på op til 300.000 kr,  så med et depositum på kun 495,- kan du se og prøve de mest eksklusive smykker, lige når det passer dig, hjemme hos dig selv, uden du har reserveret/hævet mange penge på dit kreditkort.
 
   
 

Kan jeg bestille vielsesringe som prøvesmykke?

   
  Ja det kan du, for er I på jagt efter de helt rigtige vielses- eller forlovelsesringe, og er I i tvivl om jeres ringstørrelser, usikre på om det skal være guld eller hvidguld, hvor brede ringe I ønsker jer, skal ringene være lige brede etc. så er 1 eller flere gratis prøver af vielses-/ forlovelsesringe lige det I har brug for, så I hjemme hos jer selv kan prøve de forskellige ringe og vælge lige den dem passer jer perfekt, og så kan I selv kan måle jeres fingerstørrelser, med den smarte fingermåler der følger med jeres prøveringe. Det hele er gratis for jer, i binder kun et depositum på kr. 495,- på jeres kreditkort pr. par vielsesringe.

OBS. Prøveringe når det gælder vielses- og forlovelsesringe er nok endnu vigtigere for dig, så du kan træffe det helt rigtige valg inden du bestiller de ægte ringe. Du skal nemlig være opmærksom på det fordi E-handelsloven faktisk siger at du ikke har den normale 14 dages fortrydelses- og returret når du bestiller vielsesringe som er lavet lige i jeres fingerstørrelse og graveret med jeres navne. da det opfattes som en unik vare. Vi hjælper dog altid vores kunder, også når vi ikke er juridisk forpliget til det, det er jo et spørgsmål om etik og forretningsmoral.
   

Kan jeg give et prøvesmykke som gave?

   
  Ja det kan du, fordi prøvemykket fra Jan Jørgensen Smykker har en fantastisk kvalitet, det ligner 98% det helt ægte smykke. Derfor er det også en oplagt mulighed for dig, som måske er i tvivl om hvilket smykke modtageren vil blive gladest for.

Du kan derfor bestille det prøvesmykke som du tror er det rigtige, med et depositum på kun 495,-. Hertil kan du bestille et gavekort til webshoppen på det beløb som du har besluttet gaven må koste. Vi leverer det smukke prøvesmykke i en flot smykkeæske, som er pakket rigtigt flot ind ind, sammen med gavekortet.

Modtageren af gaven kan nu helt frit vælge et hvilket som helst smykke, med lige den farve eller størrelse som passer vedkommende i webshoppen, ved blot at bruge det unikke gavekort i "tjek ud" gennem vores betalingssystem. Depositummet får du naturligvis retur når den endelige gave er valgt.

Det er unikt - Det er nemt - Det er sikkert, og det skaber altid glæde at få lige det man ønskede sig.
   
 

Hvad består et prøvesmykke af? - Kan det holde til brug? Er det værdifuldt?

   
  Smykkeprøver udføres på vores guldsmedeværksted i forgyldt sølv, eller i rhodineret sølv, i lige den smykkestørrelse du har valgt og lagt i kurven, du får også lige den overflade eller kombination du har valgt. Prøvesmykket ligner 98% det ægte smykke, og er det en ring du bestiller som prøve så leverer vi den tættest muligt på den fingerstørrelse du har bestilt. 

Vi lægger den samme håndværksmæssige grundighed i et prøvesmykke, som vi gør når du bestiler det ægte smykke, fordi formålet med et prøvesmykke er jo at give dig den korrekte oplevelse når du modtager og prøver smykket hjemme hos dig selv. Du skal selvfølgelig prøve smykket på alle de måder du har brug for, men...

...et prøvesmykke er som sagt udført i sølv, som er belagt med et tyndt lag guld  (der illustrerer guld) eller rhodium (der illustrerer hvidguld). Diamanter illustreres af cubic zirkonia (en syntetisk sten). Prøvesmykkerne tåler dermed ikke slitage, altså kan du ikke bruge dem som smykker, de holder ikke looket som de ægte smykker ret længe.

Som sagt investerer vores guldsmede næsten den samme præstation og grundighed med et prøvesmykke som ved udførelsen af det ægte smykke, og derfor repræsenterer prøvesmykkerne også en væsentlig højere værdi end de 495,- som du reserverer i depositum, når du bestiller dem. Det er en investering fra vores side, for vi ved du vil elske smykkerne når du har prøvet dem, og vi håber derfor du vil få lyst til at købe det ægte smykke når du oplever hvor smuk prøven er.
 
   
 

Hvordan bestiller jeg prøvesmykke som en gave?

   
  1. Du finder det smykke du kunne tænke dig, og du vælger den størrelse, farve og overflade du ønsker, så trykker du på  BESTIL GRATIS PRØVE knappen, lige under købsknappen.

2. Du tjekker ud i betalingssystemet og taster dit navn, adresse og kreditkortoplysninger, så reserveres der et depositum på 495,- på dit kreditkort.

- Bestiller du et prøvesmykke som gave, så skriv "Prøvesmykke som gave" i beskedfeltet i tjek ud, så pakker vi gaven fint ind. Du kan nu fortsætte med at handle og lægge de ønskede gavekort i kurven på samme bestilling, eller du kan lægge gavekortene i kurven i en efterfølgende bestilling (gør du det sidste så skriv ordre nr. for prøvesmykket i beskedfeltet.) vi pakker så også gavekortet fint ind sammen med prøvesmykket.

3. Du modtager inden for 24-72 timer din pakke lige til døren. Heri er naturligvis de prøvesmykker du har bestilt, men der er også en smart fingermåler, så du selv kan måle din finger  (den kan du beholde, det er en gave fra os). I pakken er der anvisninger på hvordan du evt. måler finger, eller kædelængder mv. Der er også vedlagt en forudbetalt retur emballage, som du blot skal lægge prøvesmykkerne i når du vil returnere smykkeprøven. Du kan beholde prøvesmykket 1 uge fra du har modtaget det.

4. Når du har prøvet 1 eller flere smykkeprøver, så er du klar til at bestille det endelige ægte smykke, det bestiller du i webshoppen ligesom du bestilte prøvesmykket, denne gang bruger du dog købsknappen til det ægte smykke til den rigtige pris.

5. Du er nu klar til at returnere det eller de prøvesmykker som du har modtaget, det er enkelt, for du lægger dem blot i den forudbetalte retur emballage som du fik med prøvesmykket, og afleverer denne i Postvæsenets pakkeindlevering (her skal du ikke stå i kø, du afleverer bare i bur eller sæk).

6. Når vi modtager dit prøvesmykke retur, så returneres kr 495,- samme dag til dit kreditkort.
 
   

Kan jeg få en prøve af noget helt specielt?

   
  Art of Jan Jørgensen er en forholdsvis lille virksomhed, men vi er ganske erfarne, og alle er uddannet i guldsmedefaget, enten som butiks-ekspedienter eller guldsmede. Vi har over mange år udviklet vores guldsmedeværksted til nok et af Danmarks bedste. Og når dette tilsættes designer Jan Jørgensens store engagement og flid med designarbejdet, så tør vi godt love at vi kun leverer det ædleste håndværk i gennemtænkt design.


Kollektionen er blevet udviklet over mange år, og indeholder også mange designs og modeller som ikke vises i denne webshop. Kig evt. i www.artof.dk og se designs gennem de sidste 25 år.
 
   
       

Vi er altid klar til at hjælpe dig

 

 
Administration
Lykke Hansen
Mail direkte: Lykke@artof.dk
Tlf direkte: +45 53736920
Ekspeditionen
Gitte Pedersen
Mail direkte: info@artof.dk                          
 
         
Digital Konceptudvikler
Cecilie Borup
Mail direkte: Cecilie@artof.dk
Tlf direkte: +45 53736925
Økonomi/Bogholderi
Karen Hedegaard Kjær
Mail direkte: info@artof.dk
 
         
Guldsmed-elev
Ekspeditionen

Ulla Trolle
info@artof.dk
Guldsmed
Vibeke Ulrich
info@artof.dk
 
         
Guldsmed
Mohammad Yusofi
info@artof.dk
Grafisk design
Bjørn lau Jørgensen
Mail direkte: bj@artof.dk
 
         
Designer & Direktør
Guldsmed og designer Jan Artof Jørgensen.
Mail direkte: jan@artof.dk
Koordinator
Merete Klemmensen
Mail direkte: merete@artof.dk
 
         
         
         
         
         

 

GRATIS Levering & RETUR

Alle bestillinger bliver sendt forsikret, og med Post Danmarks registrerede pakker. Med pakken følger en forudbetalt returlabel så du altid kan retunere indenfor 14 dage. Vores normale leveringstid er 24-72 timer, direkte til døren. På specielle bestillinger er leverings-tiden 4-6 hverdage.

Gratis prøvesmykke

Som noget helt unikt tilbyder vi gratis prøvesmykker, som vi sender direkte til din dør. På den måde kan du mærke og prøve smykkerne inden du køber. Der medfølger samtidig en gratis fingermåler du frit kan beholde. Der er ingen bindinger eller gebyrer, og vi betaler endda returfragten.

Live Kundeservice

Vores professionelle kundeservice sidder altid klar til at hjælpe dig i vores åbningstid. Du er mere end velkommen til at kontakte os på mail eller telefon hvis du har spørgsmål i forbindelse med dit køb. Vi bestræber os altid på at svare dig hurtigst muligt.