//Official Store//

KURV
0 kr.

Design udpluk: Ørestikker udført i hvidguld

Hvidguld er et ædelt metal som mange holder af som alternativ til den gule farve som det traditionelle guld har. 14 karat hvidguld er lige så stærkt som 14 karat guld, og mange holder af den hvide farve. Alt i Jan Jørgensensn kollektion der laves i guld kan vælges i hvidguld, og omvendt. Hvidguldsstikker fås i mange varianter, nogle der sidder på øret, andre der hænger.
 
Hvidgulds stikker Absolut Diamondz

Hvidguldscreol i 14 karat hvidguld med lang hænger og stor diamant. Et Nordisk og elegant design med muligheder.

Køb ørestikkerne her

Hvidgulds ørestikker United Classic

Et par eksklusive creoler fra serien United Classic. Diamanter i skrå og elegangte fatninger, der fås i flere størrelser.

Flot dansk design og håndværksmæssig fineste kvalitet i særklasse fra Jan Jørgensen. 


 
Hvidgulds ørestikker ?????

Her er det bredeste par ringe i serien. 14 karat guld, blankt og hamret, runde indeni.

Kraftige og svungne ringe der er specielle med deres små bakketoppe og bakkedale, et varieret design med et twist.


Køb ørestikkerne her

Hvidgulds ørestikker Royal Heart

En populær og fin ørestik med hjerter rundt om diamanten. Stikkerne fås i mange størrelser og diamanten i 2 forskellige kvaliteter. 

Ørestikkerne matcher halssmykker og ringe i samme serie, et kærlighedsdesign i fineste kvalitet. 


 
Hvidgulds stikker Absolut Diamondz

Her creolen med diamanthænger helt øverst, et smukt og anvendeligt deisgn, da du selv kan tage diamanten af og lige sætte den i en halskæde hvis du ønsker det.

Køb ørestikkerne her

 

Hvidgulds ørestikker Royal Art

Ombytningsserien elsket og kendt af mange danske kvinder. Ørestikker i mange størrelser kan købes, og de kan vokse livet igennem - ombyt indenfor 2 år mod kun at betale difference (dog min. 30% mere). 

Ringe og halssmykker der matcher fås også, især ringene i serien er helt unikke, nok det mest markante design set over tid fra Jan Jørgensen. 


 
Hvidgulds stikker Absolut Diamondz

Hvidguldscreolen med lille firkantet diamantfatning i den ene side og lille kugle i den anden, en elegant ørepynt i sig selv - men hænger kan let sættes i, både kort og lang.

Køb ørestikkerne her

Hvidgulds ørestikker Royal Romance

Et par fyldige og lækre creoler med diamanter i skrå fatninger, bløde bånd i blankt hvidguld omkrinser ædelstenen på smukkeste vis.

Stikkerne/creolerne fås i 5 bredder med 5 forksellige diamantstørrelser, og du kan vælge mellem 2 kvaliteter. Matchende ringe og halssmykker kan købes. 


 
Hvidgulds stikker Absolut Diamondz

Et par 14 karat hvidguldsstikker med store diamanter. Skandinavisk enkelt design, bedste danske kvalitet udføres af dygtige danske guldsmede.

Køb ørestikkerne her

Du kan købe alle ringene

Hele kollektionen fra Art of Jan Jørgensen kan du købe, det er imidlertid ikke alle smykkerne og smykketyperne der er oprettet som en vare i denne webshop endnu.

Men du kan naturligvis alligevel købe alle smykkerne som du ser på billederne ovenfor.

Skriv til info@artof.dk eller ring på 96 17 02 02 så finder vi prisen til dig, og hvis du har et ektra ønske til "justering af designet/smykket", så det bliver helt unikt for dig, er vi også åbne overfor det.

I praksis får du en konkret pris og leveringstid mm. Herefter beder vi dig om at købe gavekort/værdibeviser i webshoppen svarende til det beløb vi har aftalt, og så har du købt et unikt smykke online... det er nemt.
Find gavekort/værdibeviser her.

  

GRATIS Levering & RETUR

Alle bestillinger bliver sendt forsikret, og med Post Danmarks registrerede pakker. Med pakken følger en forudbetalt returlabel så du altid kan retunere indenfor 14 dage. Vores normale leveringstid er 24-72 timer, direkte til døren. På specielle bestillinger er leverings-tiden 4-6 hverdage.

Gratis prøvesmykke

Som noget helt unikt tilbyder vi gratis prøvesmykker, som vi sender direkte til din dør. På den måde kan du mærke og prøve smykkerne inden du køber. Der medfølger samtidig en gratis fingermåler du frit kan beholde. Der er ingen bindinger eller gebyrer, og vi betaler endda returfragten.

Live Kundeservice

Vores professionelle kundeservice sidder altid klar til at hjælpe dig i vores åbningstid. Du er mere end velkommen til at kontakte os på mail eller telefon hvis du har spørgsmål i forbindelse med dit køb. Vi bestræber os altid på at svare dig hurtigst muligt.