//Official Store//

KURV
0 kr.

Designer Jan Jørgensen: Design til H. M. Dronningen

"Det var en stor ære at blive bedt om at lave et smykke til Danmarks Dronning Margrehte til hendes 70 års fødselsdag" udtaler Jan Jørgensn. Smykket blev et multismykke i 14 karat guld og hvidguld med diamanter - en stor kugle og to mindre diamantbesatte kugler - sat på lædersnor som kan bæres om halsen, om armen eller på tørklæde.


 Halssmykke der kan ændres

"De Samvirkende Danske Forsvarsbrødre" ville gerne forære Majestæten et unikt smykke, og vidste at den opgave ville kunne løses 100% tilfredsstillende af Jan Jørgensen, derfor blev han spurgt om at lave et smykke.

Design ideen var et smykke der kan blive til mange forskellige udtryk, og både bruges som armbånd, halssmykke eller pynt på et tørklæde.

 

Halsmykket samlet anderledes

Da Dronningen holder af at bære smykker som pynt i både tørklæder, om arm og hals mm. valgte Jan Jørgensen at montere guld- og diamantkugler på lædersnore, så smykket kunne bruges som et multi-smykke, der netop kan bæres om arm og hals mm.

På billedet ses hele smykket hvor kuglerne sidder ved siden af hinanden.

Halssmykke samlet på ny måde

Halssmykket på langs, de tre kugler hænger ned og pynter dermed på en anderledes måde om hals elelr på tørklæde.

Lædersnoren gør det muligt at flytte kuglerne hen hvor Dronningen ønsker de skal placeres, gummiringe holder dem på plads.
 

Samme smykke til tørklæde pynt 

Her den store guldkugle på tørklæde som pynt, på samme tid kan de øvrige to diamantkugler sættes på anden lædersnor og bæres om armen.
 

 

En anden del samler tørklæde
 

Her er det en af de to små diamantkugler der holder tørklædet sammen, en ny mulighed.

 

Diamantkuglerne alene som smykke
 

Diamantkuglerne som halssmykke, disse vil måske kunne købes af "ikke-kongelige" i Jan Jørgensens kollektion, her ses fire på lædersnor, to små og to større.


 

Diamantkuglerne som armbånd
 

Her de fire kugler som armbånd, ekslusivt og elegang, en gave der ville glæde mange andre end Danmarks Dronning Margrethe.

 

Diamantkuglerne som halssmykke
 

Her diamant kuglerne som et hænge-halssmykke på langs, et nyt og elegant udtryk.

 

Tilbage til orginalen
 

Smykket som det blev givet i gave, assymetrisk og majestætisk på lædersnoren. Og giveren vendte glad tilbage med besked om at Danmarks Dronning Margrethe blev meget glad for smykket.

 

   

 

 

 

GRATIS Levering & RETUR

Alle bestillinger bliver sendt forsikret, og med Post Danmarks registrerede pakker. Med pakken følger en forudbetalt returlabel så du altid kan retunere indenfor 14 dage. Vores normale leveringstid er 24-72 timer, direkte til døren. På specielle bestillinger er leverings-tiden 4-6 hverdage.

Gratis prøvesmykke

Som noget helt unikt tilbyder vi gratis prøvesmykker, som vi sender direkte til din dør. På den måde kan du mærke og prøve smykkerne inden du køber. Der medfølger samtidig en gratis fingermåler du frit kan beholde. Der er ingen bindinger eller gebyrer, og vi betaler endda returfragten.

Live Kundeservice

Vores professionelle kundeservice sidder altid klar til at hjælpe dig i vores åbningstid. Du er mere end velkommen til at kontakte os på mail eller telefon hvis du har spørgsmål i forbindelse med dit køb. Vi bestræber os altid på at svare dig hurtigst muligt.