//Official Store//

KURV
0 kr.

 


Derfor gør du en god handel. 

Du sparer umiddelbart 25% moms på guldet, fordi investeringsguld er momsfrit!
Der er 3 gode grunde til at du gør en god handel:

1. Der er ikke moms/afgift på investeringsguld.

2. Der er ingen unødig avance på guldet hverken hos os eller i andre led.

3. Prisen er 100% aktuel - det er prisen LIGE NU du betaler, om 2 minutter kan den være anderledes.

Når du bruger investeringsguld, så køber du det direkte til børskursen i denne netbutik. Vi har valgt at tilbyde denne mulighed for at du kan få meget værdi for dine penge. Du betaler en fast pris på at få lavet design og få fremstillet smykket hos os, men selve guldets pris varierer som verdensmarkedsbørsen gør, og den skifter hvert 2. minut, pånær i weekends hvor børsen har lukket. 

Hvis du køber et smykke på traditionel pris så har du betalt en avance til vores virksomhed på guldet, da vi må sikre os mod guldudsving når vi beregner en pris der skal holde f.eks. 1 år, dernæst tager guldsmedeforretningen også en avance på guldet og smykket, og på den måde plejer du at give en del mere for et guldsmykke, end ved at købe guldet til den helt aktuelle børspris, og så kun betale for design og fremstilling - som er den bedst tænkelige handel for dig.

Vi ønsker at få mere flow i vores smukke guldsmykker, og at give dig stor værdi for pengene samtidig, det kan vi gøre med denne løsning, og der er ikke noget hokus pokus i det på nogen måde. Glæd dig over vores nye tiltag der giver dig mest mulig værdi for dine penge.


 
 
 

Er du i tvivl om noget? Så vi er altid klar til at hjælpe dig.
Art of Jan Jørgensen er en forholdsvis lille virksomhed, men vi er ganske erfarne og alle er uddannet i guldsmedefaget, enten som butiks-ekspedienter eller guldsmede. Vi har over mange år udviklet vores guldsmedeværksted til nok et af Danmarks bedste. Og når dette tilsættes designer Jan Jørgensens store engagement og flid med designarbejdet, så tør vi godt love at vi kun leverer det ædleste håndværk i gennemtænkt design. For os har det altid handlet om at gøre os umage. Det synes vi designet fortjener.

En stor del af Art of Jan Jørgensens smykkekollektion forhandles også hos de førende guldsmedeforretninger over hele Danmark. Så skulle du få brug for lokal hjælp eller service, så er der også en forhandler nær dig.

Ekspeditionen
Lykke Hansen  
Mail direkte: info(at)artof.dk
Ekspeditionen
Gitte Pedersen
Mail direkte: info(at)artof.dk
       
       
Ekspeditionen
Ulla Trolle
Mail direkte: info(at)artof.dk
Økonomi og Bogholderi
Karen Hedegaard Kjær
Mail direkte: info(at)artof.dk
       
       
Koordinator
Merete Klemmensen.
Mail direkte: merete(at)artof.dk
Guldsmed
Et kik over skulderen på Chefen
for Guldsmedeværkstedet
Guldsmed: Peter Quist.
Mail direkte: peter(at)artof.dk
       
       
Designer, Guldsmed & Direktør
Guldsmed og designer Jan Jørgensen.
Mail direkte: jan(at)artof.dk
   

 

 


 

 

GRATIS Levering & RETUR

Alle bestillinger bliver sendt forsikret, og med Post Danmarks registrerede pakker. Med pakken følger en forudbetalt returlabel så du altid kan retunere indenfor 14 dage. Vores normale leveringstid er 24-72 timer, direkte til døren. På specielle bestillinger er leverings-tiden 4-6 hverdage.

Gratis prøvesmykke

Som noget helt unikt tilbyder vi gratis prøvesmykker, som vi sender direkte til din dør. På den måde kan du mærke og prøve smykkerne inden du køber. Der medfølger samtidig en gratis fingermåler du frit kan beholde. Der er ingen bindinger eller gebyrer, og vi betaler endda returfragten.

Live Kundeservice

Vores professionelle kundeservice sidder altid klar til at hjælpe dig i vores åbningstid. Du er mere end velkommen til at kontakte os på mail eller telefon hvis du har spørgsmål i forbindelse med dit køb. Vi bestræber os altid på at svare dig hurtigst muligt.