//Official Store//

KURV
0 kr.

United Trend alliancesmykkerne.

Denne alllianceserie er populær fordi den har et formfuldt og markant design der leder tankerne hen på noget rart og blødt, som for eksempel en hundehvalp. De bløde bånd der indfatter diamanten giver en fin kontrast til det omgivende smykke, og helheden fremstår unik.


United Trend halssmykker.

Du kan vælge et halssmykke med én diamant, og kan så senere få tilført to diamanter mere, princippet i alliance er at smykket kan tilføres flere sten især når der er særlige mærkedage at fejre. 

Her er vist to Royal Trend halssmykker,  begge i blankt hvidguld med fatninger i hvidguld, og monteret på kautjuk-kæde (gummi-art) her med yderligere hvidguldseffekt.

Smykket fås i fem bredder med diamanter i størrelserne 0,04 ct. 0,09 ct 0,14 ct 0,19 ct og 0,24 ct. Vi tilbyder også to brillantkvaliteter.


 

United Trend halssmykker.

Start med én diamant og byg videre. Også disse smykker kan tilføres flere diamanter, så der er tre eller fem.

Kautjukkæden er også her dekoreret med hvidguldseffekt og en lille blank hvidguldsdel der giver et elegant udseende.

Her er smykkerne vist i blankt og matteret hvidguld og i de to længder. Igen er der fem bredder af vedhæng, og dermed fem diamantstørrelser at vælge iblandt.


 
United Trend halssmykke aflangt.

Endnu et Royal Trend vedhæng, her i en aflang model, og vist i hamret guld med blank hvidguldsfatning, sat på kautjukkæde med flere guldeffekter i siderne.

Valget af overflade og diamantkvalitet er også dit - du har mange muligheder, fra 0,04 ct. brillant i det smalleste smykke til 0,24 ct. diamant i det bredeste af halssmykkerne.

Smykket er monteret på kæden, så det kan ikke tages af og flyttes til en anden kæde, men du vælger selv om der skal sidde guldeffekter på din kautjukkæde, og du vælger selv diamantkvallitet, diamantstørrelse og kvalitet.


 

United Trend ørecreoler der matcher

Disse creol ørestikker er meget smukke og elegante og det perfekte match til et af seriens halssmykker. Der vil være en flot sammenhæng mellem ører og hals ved at bære designet sammen.

Et par gedigne ørestikker, creoler, der ligesom vedhængene fås i de fem bredder med forskellige diamantstørrelser.

Et par massive og lækre øresmykker til de kræsne, der holder af god kvalitet og smukt design.

United Trend ring.

Start med 1 diamant som vist her. Senere kan fleste sten sættes ved siden af. Ringen er elegant helt i hvidguld, men du har mange andre valg.

Kombinér evt. guldfarver og byg viderere ved at tilføre 2 eller flere diamantfatninger. En særlig mærkedag kan markeres ved at tilføre flere sten, og dermed bringe endnu mere glæde til smykket - eller du kan ønske et andet smykke fra serien hvis din ring skal forblive som den er - valget er dit.

Du har selv retten til at bestemme dit design, og du kan altid udvide dine smykker fra Jan Jørgensen så de bliver lige efter din smag.


 

Egonomisk pasform.

Jan Jørgensen tilbyder en ergonomisk firkantet form til mange af sine ringe, foedelen er at ringen så ikke drejer rundt, og især når der sidder diamanter i toppen er det jo rart at de vil forblive øverst og ikke vælte ned pga. tyngdekraften, hvilket ofte sker ved en rund ring.

Ringene i serien er bløde, runde og lækre at have på fingeren. 
Ringene fås fra 4 mm bredde med en 0,04 ct. diamant og op til 6 mm bredde med en 0,24 ct. brillant.

Der er valgfrie overflader og guldfarver og to diamant-kvaliteter, den største til prisen (W-TC/SI) eller den flotteste til prisen (TW.VVS). Og du kan vælge at få flere diamanter ved siden af den den ene du evt. begynder med.

Start med størrelse der passer dig.

Alle smykkerne udføres med 0,04 ct. diamant og op til og med 0,24 ct. diamant. Ringskinnen vokser så der kommer harmoni i designet i takt med at diamanten vokser.

I allianceserien her ser du en lækker og fyldig ring, med meget guld i skinnen og med et meget formfuldt udseende, en ring der vil glæde dig i generationer, og som altid kan ændres i størrelse, og hvor du kan ændre designet ved at få flere diamanter i, se billedet med de forskellige muligheder.

United Trend armbånd.

Du kan også købe et helt unikt armbånd i serien her. På billedet er vist et led i hamret guld med hvidguldsfatning og diamant, og ved siden af dette led er vist hvidguldsled inden der så igen kommer guldled med diamant.

Du kan vælge både bredder, overflader og hvor mange led der skal være med diamanter - designet er op til dig, men vi lover at armbåndet er smukt uanset hvordan du vælger at kombinere leddene.

Bredden på armbåndet vokser i takt med brillantstørrelsen, det smalleste er med  0,04 ct. diamanter og det bredste er med 0,24 ct. diamanter. 


 

Du kan købe alle smykkerne

Hele kollektionen fra Art of Jan Jørgensen kan du købe, det er imidlertid ikke alle smykkerne og smykketyperne der er oprettet som en vare i denne webshop endnu.

Men du kan naturligvis alligevel købe alle smykkerne som du ser på billederne ovenfor.

Skriv til info@artof.dk eller ring på 96 17 02 02 så finder vi prisen til dig, og hvis du har et ektra ønske til "justering af designet/smykket", så det bliver helt unikt for dig, er vi også åbne overfor det.

I praksis får du en konkret pris og leveringstid mm. Herefter beder vi dig om at købe gavekort/værdibeviser i webshoppen svarende til det beløb vi har aftalt, og så har du købt et unikt smykke online... det er nemt.
Find gavekort/værdibeviser her.
 

GRATIS Levering & RETUR

Alle bestillinger bliver sendt forsikret, og med Post Danmarks registrerede pakker. Med pakken følger en forudbetalt returlabel så du altid kan retunere indenfor 14 dage. Vores normale leveringstid er 24-72 timer, direkte til døren. På specielle bestillinger er leverings-tiden 4-6 hverdage.

Gratis prøvesmykke

Som noget helt unikt tilbyder vi gratis prøvesmykker, som vi sender direkte til din dør. På den måde kan du mærke og prøve smykkerne inden du køber. Der medfølger samtidig en gratis fingermåler du frit kan beholde. Der er ingen bindinger eller gebyrer, og vi betaler endda returfragten.

Live Kundeservice

Vores professionelle kundeservice sidder altid klar til at hjælpe dig i vores åbningstid. Du er mere end velkommen til at kontakte os på mail eller telefon hvis du har spørgsmål i forbindelse med dit køb. Vi bestræber os altid på at svare dig hurtigst muligt.