//Official Store//

KURV
0 kr.

United Romance alliancesmykkerne.

Svungne former, diamanten i centrum, og muligheden for at få flere end én brillant i smykket gør denne serie til en meget populær en af slagsen fra Jan Jørgensen. De skrå bånd der indfatter diamanten giver en fin kontrast til det omgivende smykke, og helheden fremstår unik.


United Romance ringe.

Vælg en ring med én brillant og ønsk dig et par brillanter mere når der er en særlig lejlighed - du kan udbygge din ring ftil tre eller fem brillanter og så er det pludselig et helt nyt smykke.

Ringene fås i fem bredder med diamanter i størrelserne 0,04 ct. 0,09 ct. 0,14 ct. 0,19 ct og 0,24 ct. Vi tilbyder også to brillantkvaliteter en TW.VVS som er den flotteste eller den største for pengene, som er en W-TC/SI, en lidt lavere kvalitet, men stadig en smuk sten.

På billedet ses ring i hamret guld med tre brillanter 0,09 ct. der sidder i spænd i hvidguldsbånd, i midten samme overfladen med en 0,14 ct. diamant og den sidste helt i blankt hvidguld med en 0,19 ct.


 

United Romance ringe.

Her en hamret guldring med hvidguldsbånd og 0,04 ct. diamant og samme ring hvor der nu er tre diamanter, sådan kan din ring vokse og diamanterne markere nogle gode begivenheder i dit liv.

Du kan vælge mellem fem bredder af ringe, og dermed fem diamantstørrelser, det hele vokser i harmoni, så jo bredere ring jo større brillant.

Du kan også vælge om ringene skal være i guld eller hvidguld, med blanke, matterede eller hamrede overflader og hvilken af vores to diamantkvaliteter du ønsker.


 
United Romance ring.

Her ser du den bredeste af ringen, i den runde form, men faktisk kan du også vælge at få ringe i en firkantet form, som vi kalder "quatro", denne form er ergonomisk korrekt og har en super god pasform, for faktisk er vores fingre ikke runde, men mere kantede.

Jan Jørgensen har valgt at tilbyde både den runde og den firkantede form, så der er noget for enhver smag. Det kræver mere håndærksmæssigt arbejde at lave ringe firkantede så der er et mindre tillæg på prisen hvis du vælger quatro-formen.

Ringen på billedet er med en 0,24 ct. brillant og den er i hamret guld med hvidguldsfatning.

 

United Romance ørecreoler der matcher.

Her ser du et par øresmykker, formfulde creoler i 14 karat guld med hvidguldsbånd, de fås i en smal version med 2 stk. 0,04 ct. brillanter eller i denne noget bredere model med 2 stk. 0,14 ct. brillanter.

Et par gedigne ørestikker i serien, der ligesom vedhængene og ringene fås i fem bredder med forskellige diamantstørrelser, og med to slags diamantkvaliteter.

Et par massive og lækre øresmykker til de kræsne, der holder af god kvalitet og smukt design.

United Romance halssmykker.

Her to halssmykker i guld, med henholdsvis én brillant og med tre brillanter, du kan vælge at udbygge dit alliancesmykke så det går fra det lille med 1 sten til den større med de 3 sten - på den måde får du et nyt smykke, f.eks. i forbindelse med et særlig glædelig begivenhed.

Igen ser du kautjukkæden med en guldeffekt, denne gummiart er meget slidstærk og monteret med en holdbar guldcarabinlås, men du kan naturligvis også vælge at bruge din egen kæde, hvis du har sådan én.

 

United Romance halssmykke.

Halssmykket fås også i en aflang version, og her er smykket fastmonteret på kautjukkæden.Også denne version fås i de fem bredder og vokser i takt med at brillanten vokser.

Ringene fås fra 4 mm bredde med en 0,04 ct. diamant og op til 6 mm bredde med en 0,24 ct. brillant.

Der er valgfrie overflader og guldfarver og to diamant-kvaliteter, den største til prisen (W-TC/SI) eller den flotteste til prisen (TW.VVS).

Start med størrelse der passer dig.

Alle smykkerne udføres med 0,04ct. og op til 0,24 ct. diamanter. De fås med den ene brillant eller med tre eller fem brillanter, så du kan vælge at udbygge dit smykke i takt med at gode begivenheder skal markeres på en god måde.

Alliancetanken er at dit smykke kan tilføres flere diamanter gennem livet, som gerne skulle bringe dig glæde for hver gang noget positivt opstår i dit liv.

På billedet ser du halssmykket på guldkæde, hvilket jo også er en mulighed, smykket får et andet udtryk når der sidder en guldkæde fremfor en "sort kæde" - valget af "look" er dit!.


 

Du kan købe alle smykkerne

Hele kollektionen fra Art of Jan Jørgensen kan du købe, det er imidlertid ikke alle smykkerne og smykketyperne der er oprettet som en vare i denne webshop endnu.

Men du kan naturligvis alligevel købe alle smykkerne som du ser på billederne ovenfor.

Skriv til info@artof.dk eller ring på 96 17 02 02 så finder vi prisen til dig, og hvis du har et ektra ønske til "justering af designet/smykket", så det bliver helt unikt for dig, er vi også åbne overfor det.

I praksis får du en konkret pris og leveringstid mm. Herefter beder vi dig om at købe gavekort/værdibeviser i webshoppen svarende til det beløb vi har aftalt, og så har du købt et unikt smykke online... det er nemt.
Find gavekort/værdibeviser her.

    

GRATIS Levering & RETUR

Alle bestillinger bliver sendt forsikret, og med Post Danmarks registrerede pakker. Med pakken følger en forudbetalt returlabel så du altid kan retunere indenfor 14 dage. Vores normale leveringstid er 24-72 timer, direkte til døren. På specielle bestillinger er leverings-tiden 4-6 hverdage.

Gratis prøvesmykke

Som noget helt unikt tilbyder vi gratis prøvesmykker, som vi sender direkte til din dør. På den måde kan du mærke og prøve smykkerne inden du køber. Der medfølger samtidig en gratis fingermåler du frit kan beholde. Der er ingen bindinger eller gebyrer, og vi betaler endda returfragten.

Live Kundeservice

Vores professionelle kundeservice sidder altid klar til at hjælpe dig i vores åbningstid. Du er mere end velkommen til at kontakte os på mail eller telefon hvis du har spørgsmål i forbindelse med dit køb. Vi bestræber os altid på at svare dig hurtigst muligt.