//Official Store//

KURV
0 kr.

United Heart alliancesmykkerne.

Disse nyfortolkede alliancevedhæng giver dig gode muligheder for et særligt smykke, i enten guld eller hvidguld og med én eller flere diamanter, et ulige antal er mest harmonisk og derfor er smykkerne lavet med enten én, tre eller fem diamanter.


United Heart halssmykker.

Byg videre på disse vedhæng, med ekstra diamanter, de fås i størrelserne 0,04 ct. og op til 0,24 ct. og kan vokse fra én til tre eller fem diamanter.

Her er vist et hvidguldsvedhæng i hvidguld med 0,04 ct. diamant, et guldsmykke med tre gange 0,09 ct. diamanter, og et hvidguldsvedhæng med fem gange 0,14 ct. diamanter.

Smykket fås i fem bredder med diamanter i størrelserne 0,04 ct. 0,09 ct 0,14 ct 0,19 ct og 0,24 ct. Vi tilbyder også to brillantkvaliteter, så der er mange valgmuligheder.


 

United Heart halssmykke.

Start med én diamant og byg videre. Her er vedhænget monteret på kautjuk-kæde (gummi-art) hvor der er også er sat en guldeffekt der giver et ekstra "pift" til designet. 

Kautjukkæden er monteret med guldlås så designet er holdbart og meget sikkert at bære, både dag og nat, i bad og til sport.

Guld og diamanter er utroligt holdbare materialer, så de kan bæres til enhver lejlighed, og klare de fleste fysiske udfordringer du måtte have lyst til at udøve.


 


 
United Heart ørestikker der matcher

Tile serien findes der også hjerteørestikker, i størrelserne 0,04 ct. 0,09 ct. 0,14 ct. 0,19 ct. og 0,24 ct. Alle fem størrelser er vist her, og både i guld og i hvidguld.

Vi tilbyder to diamantkvaliteter, enten den smukkeste som er en TW.VVS eller den største til pengene, som er en lidt lavere diamantkvalitet nemlig W-TC/SI.


 

United Heart ringe

Ringene fås også i et helt enkelt design som vist her i både guld og hvidguld.

Disse ringe kan vokse, så du enten får sat flere diamanter i, i den samme diamantstørrelse, eller du kan vælge en bredere ringskinne med en større diamant.

Vi tilbyder smykker med mange muligheder for udbygning, du kan altid ønske at udvide dine smykker fra Jan Jørgensen når du har en særlig mærkedag,  - og smykker i guld med diamanter er jo en evig glæde, da de holder i generationer og kan justeres i størrelser ved behov.


 

United Heart ringe.

Kombiner guldfarver og byg viderere, det er også en mulighed i både disse ringe og i mange af de andre smykker i Jan Jørgensens kollektioner.

I front ses en hamret guldring med tre diamanter  på hver 0,09 ct. i hvidguldsfatninger, en smuk kombination af guldfarver der giver liv i designet. 

I øvrigt har den to-farvede ring en særlig pasform, læs mere om denne nedenfor.
 

Egonomisk pasform.

Her er vist en hvidguldsring med fem brillanter, hver på 0,14 ct. Det særlige ved denne ring er at formen er ergonomisk/ firkantet og den drejer derfor ikke rundt. Vi kalder formen for "quatro" og det kan laves på næsten alle ringe fra Jan Jørgensen.

Ringene i serien er bløde, runde og lækre at have på fingeren, også i den almindelige runde form. Ringene fås fra 4 mm bredde med en 0,04 ct. diamant og op til 6 mm bredde med en 0,24 ct. brillant.

Der er valgfrie overflader og guldfarver og to diamant-kvaliteter, den største til prisen (W-TC/SI) eller den flotteste til prisen (TW.VVS).

Start med størrelse der passer dig.

Alle smykkerne udføres med 0,04 - 0,24 ct. diamant, og ringskinnen vokser i takt med at diamanten bliver større, på den måde er designet harmonisk, og du kan vælge den der passer til din finger og økonomi.

Her ser du de mindste med blanke ringskinner og kun én brillant og de bredere med hamrede ringskinner og tre eller fem diamanter.


 

Du kan købe alle smykkerne

Hele kollektionen fra Art of Jan Jørgensen kan du købe, det er imidlertid ikke alle smykkerne og smykketyperne der er oprettet som en vare i denne webshop endnu.

Men du kan naturligvis alligevel købe alle smykkerne som du ser på billederne ovenfor.

Skriv til info@artof.dk eller ring på 96 17 02 02 så finder vi prisen til dig, og hvis du har et ektra ønske til "justering af designet/smykket", så det bliver helt unikt for dig, er vi også åbne overfor det.

I praksis får du en konkret pris og leveringstid mm. Herefter beder vi dig om at købe gavekort/værdibeviser i webshoppen svarende til det beløb vi har aftalt, og så har du købt et unikt smykke online... det er nemt.
Find gavekort/værdibeviser her.

    

GRATIS Levering & RETUR

Alle bestillinger bliver sendt forsikret, og med Post Danmarks registrerede pakker. Med pakken følger en forudbetalt returlabel så du altid kan retunere indenfor 14 dage. Vores normale leveringstid er 24-72 timer, direkte til døren. På specielle bestillinger er leverings-tiden 4-6 hverdage.

Gratis prøvesmykke

Som noget helt unikt tilbyder vi gratis prøvesmykker, som vi sender direkte til din dør. På den måde kan du mærke og prøve smykkerne inden du køber. Der medfølger samtidig en gratis fingermåler du frit kan beholde. Der er ingen bindinger eller gebyrer, og vi betaler endda returfragten.

Live Kundeservice

Vores professionelle kundeservice sidder altid klar til at hjælpe dig i vores åbningstid. Du er mere end velkommen til at kontakte os på mail eller telefon hvis du har spørgsmål i forbindelse med dit køb. Vi bestræber os altid på at svare dig hurtigst muligt.