//Official Store//

KURV
0 kr.

Allianz- klassiske alliancesmykker.

Allianceserien vist nedenfor er en ret så klassisk model, dog er de firkantede fatninger lidt mere Skandinaviske i deres design, det er et modernisering af det helt gængse alliancetema. Diamanten er i centrum i denne serie.


Allianz halssmykkerne.

Halsmykker i 14 karat guld, i mange størrelser, helt fra 0,05 ct. og op til 1,0 carat kan du købe, så der er noget for enhver smag og pengepung. Smykkerne sidder her på en alngekæde i guld.

Du kan også vælge om smykket skal være i hvidguld.  
 

Allianz halssmykke. 


Her et nærbillede af smykke med en stor diamant, i 14 karat guld og med diamantkvaliteten W-TC/SI som er den kvalitet vi tilbyder i denne serie. 

Smykket ses her på slangekæde.

 


 
Allianz ørestikker.

Øresmykkerne fås også fra 0,05 ct. og helt op til 1,0 ct.

På billedet ses guldstikker med de mindste sten, en mellemstørrelse og et par med store diamanter, i alt 0,30 ct.

Øresmykkerne fås også i hvidguld, designet er enkelt og elegant på samme tid.

  

Allianz ørestikker.

Nærbillede af ørestikker med store diamanter i 14 karat guld.

Diamanten kommer flot til sin ret i de firkantede grapper der holder den i spænd.

Et klassisk og enkelt design der kan passe til både hverdag og fest.


 

Allianz ringe.

På billedet ses allianceringe, både med 1, 3 og 5 diamanter. Ringen fås i to bredder og med to diamant størrelser, 0,05 ct. og 0,10 ct.

Ringene er alle vist i 14 karat guld, og alle disse er runde i formen. Du kan også få hele serin i 14 karat hvidguld.

Vælg evt. at ønske dig ringen med 1 sten og ønsk dig så flere til særlige mærkedage, så din ring får mere og mere betydning og værdi for dig som tiden går.
 

Allianz ringe.

Udover vores Allianz serie har vi også den helt klassiske brilallant énstens ring "Brillanz" (med sin egen serie) som faktisk kan sidde smukt sammen med Allianz ringene.

I vores Allianz serie er der også en særlig variant med plads til Brillanz som vist. Denne Allianz ring er med små diamanter i den ene side, og en større diamant i den anden side, og så plads til anden ring inde imellem - hvis det kunne være noget for dig.


 

Start med størrelse der passer dig.

Her ser du både Allianz i guld med mange diamanter, ved siden af den særlige model, en garder allianceringe i hvidguld, med både stor diamant og mindre diamanter - den giver plads til anden ring, f.eks. Brillanz. Øverst en stor Allianz ring i guld.

Du kan kombinere på utallige måder, i de to guldfarver, med 1 eller flere sten, med garder-ring og evt. med vores anden serir Brillanz, og det gode er at du kan udbygge livet igennem. 

Du kan købe alle smykkerne

Hele kollektionen fra Art of Jan Jørgensen kan du købe, det er imidlertid ikke alle smykkerne og smykketyperne der er oprettet som en vare i denne webshop endnu.

Men du kan naturligvis alligevel købe alle smykkerne som du ser på billederne ovenfor.

Skriv til info@artof.dk eller ring på 96 17 02 02 så finder vi prisen til dig, og hvis du har et ektra ønske til "justering af designet/smykket", så det bliver helt unikt for dig, er vi også åbne overfor det.

I praksis får du en konkret pris og leveringstid mm. Herefter beder vi dig om at købe gavekort/værdibeviser i webshoppen svarende til det beløb vi har aftalt, og så har du købt et unikt smykke online... det er nemt.
Find gavekort/værdibeviser her.

    

GRATIS Levering & RETUR

Alle bestillinger bliver sendt forsikret, og med Post Danmarks registrerede pakker. Med pakken følger en forudbetalt returlabel så du altid kan retunere indenfor 14 dage. Vores normale leveringstid er 24-72 timer, direkte til døren. På specielle bestillinger er leverings-tiden 4-6 hverdage.

Gratis prøvesmykke

Som noget helt unikt tilbyder vi gratis prøvesmykker, som vi sender direkte til din dør. På den måde kan du mærke og prøve smykkerne inden du køber. Der medfølger samtidig en gratis fingermåler du frit kan beholde. Der er ingen bindinger eller gebyrer, og vi betaler endda returfragten.

Live Kundeservice

Vores professionelle kundeservice sidder altid klar til at hjælpe dig i vores åbningstid. Du er mere end velkommen til at kontakte os på mail eller telefon hvis du har spørgsmål i forbindelse med dit køb. Vi bestræber os altid på at svare dig hurtigst muligt.