Generelt om smykkerne til piger og kvinder:

Smykkerne til kvinder er mange, i både sølv, guld og hvidguld og Jan Jørgensen tilbyder både lette og fyldige designs. Alle kollektioner har både smalle og brede ringe, ringe med diamanter, nogle med perler og enkelte med ædelsten som safirer, rubiner og smagragder. Til kvinder er der designs der matcher hinanden, så du kan altid få et armbånd der passer til både ring, halssmykke og øresmykker. Det er ikke alle designs du ser her i netbutikken endnu, men kig så på www.artof.dk og bliv inspireret, og kontakt os gerne - alt der tidligere er designet kan stadig fås!


 

Ringe

Hos Jan Jørgensen smykker har vi mange ringe til kvinder, både énstensringe i guld og hvidguld, forlovelses- og vielsesringe i både guld, hvidguld, sølv og ædelstål - mange med diamanter. 

En del af vores ringe er ombytningsringe, hvilket vil sige at du indenfor to år kan få en større diamantring mod kun at betale differencen (dog min. 30% mere). Certifikat medfølger som garanti for kvalitet mm.

Vi tilbyder altid to diamantkvaliteter, tw.vvs som er den flotteste for pengene, og w. piqué som er den største til pengene. Læs mere om diamantkvaliteterne her LINK.

Halskæder & armbånd.

Alt det design Jan Jørgensen udvikler tænker han i helheder. Som kvinde skal du kunne få en smykkeserie der passer sammen.

De fleste halskæder og armbånd monteres på læderkæder, faldskærmsline eller guldkæder 

Som ved ringene fås armbånd og halskæder i små og smalle, eller i med større diamanter og dermed bredere, for hele designet vokser proportionalt - jo større diamant, jo bredere smykke rundt omkring.

FOTO AF ÅBENT HJERTE PÅ GUMMIKÆDE.

Øresmykker

Det skal være sådan at der er en smuk sammenhæng mellem hals og øre. Derfor har du mulighed for at få et par markante og stilfulde øresmykker der fuldender stilen fra hals til øre.

Øresmykker fra Jan Jørgensen er primært i guld med diamanter, de kan enten sidde på øret eller være creoler med diamanter.

Eller som det seneste alternativ i både guld og sølv ørehængere med plads til en løs diamant-fatning i forskellig størrelse der hægtes i af kvinden selv. Smykket kan så også hænges i en læderkæde eller et læderarmbånd, og dermed bruges på flere måder, om halsen og som armbånd.