Ringbredde

Mange af Jan Jørgensens ringe kan fås i forskellige bredder. Det gælder både for de mange forlovelses-/vielsesringe, men også for diamantringe, hvor både ringbredden og diamanten vokser, så der kommer en flot harmoni i designet.

Er du i tvivl? Bestil flere bredder i gratis prøver

Det bedste er naturligvis at prøve nogle forskellige bredder af netop den ring du ønsker dig, hjemme hos dig selv helt gratis.. Det kan du gøre ved at bestille flere gratis prøver af lige det du ønsker dig, på knappen under købsknappen ” Bestil gratis prøve”

Et par tip om bredder

Jan Jørgensen udfører ringe i bredderne 3-8 mm. Og en 4 mm. bred ring kan derfor betegnes som SMALL, en 5 mm. ring MEDIUM, samt en 6 mm. ring som LARGE

Blyanten du kender er en god målestok

Som du ser er ringene altid fotograferet sammen med en almindelig blyant. Og et yderligere tip er, at alle blyanter er 6 mm brede, og derfor kan du evt. holde en blyant hen over din finger for at se om du syntes din ring skal være bredere eller smallere.

Er du stor kan du bære en bredere ring

Den mest solgte ringbredde er 5,0 mm. (medium) derfor kan du hvis du er mindre end gennemsnittet sagtes bære en smallere ring, ligesom du vil have gavn af en bredere ring hvis du er større end gennemsnittet.