//Official Store//

KURV
0 kr.

Materialer

Hos Jan Jørgensen udfører vi kun smykker i ædle materialer, og når det er guld eller hvidguld kun i den ædle 14 kt. legering, sådan at smykkerne kan holde til brug i et helt liv, og gå i arv som rigtige værdifulde minder. Egenskaberne for de smukke ædelmetaller er lidt forskellige, som du kan se herunder.

Guld

(Altid kun i 14 karat legering 585‰). Guld fundet i naturen er 24 kt. som er meget blødt og derfor ikke så smykkeegnet. Derfor blandes lidt sølv og kobber i guldet så det bliver meget slidstærkt og får den flotte gyldne og naturlige farve som vi alle forbinder med ægte 14 kt. guld. - Brugs-egenskaber: 14 kt. guld forbliver smukt og holder glød og farve i al evighed. -Legeringen er meget slidstærk.

Hvidguld

(Altid kun i 14 karat legering 585‰). Hvidguld er ægte 14 kt. guld. For at få den hvide farve må den gyldne farve legeres med metallerne palladium og kobolt, som tilsammen dominerer guldfarven så meget at den bliver hvid.- Brugs-egenskaber: 14 kt. hvidguld er lige så slidstærkt som 14. kt. guld, men da guld jo fra naturens side er gult, vil hvidguld når det slides bliver svagt gulligt, men dog altid også bevare en smuk hvid farve.

Sølv

(Altid kun i 925 sterling legering 925‰). Sølv er et ædelmetal som er kendt og elsket for sin bløde hvide glød og karakter. Sølv er et blødt ædelmetal og derfor udfører vi kun sølvsmykker som er kraftige nok til et livs brug og slitage.- Brugs-egenskaber: Sølv er blødt og derfor vil det blive ridset med tiden, ligesom det vil anløbe (blive mørkere) hvis det ikke jævnligt pudses. Vi udfører kun smykker i sølv som vi ved vil slides smukt, og som egentligt bare bliver smukkere med tiden.

Guld/hvidguld

(Altid kun i 14 karat legering 585‰). Kombineret guld- og hvidguld fremhæver de eftertragtede egenskaber ved begge guld-legeringer, og bruges hvor kombinationen skaber en smuk variant af et ægte 14 kt. smykke.

 

GRATIS Levering & RETUR

Alle bestillinger bliver sendt forsikret, og med Post Danmarks registrerede pakker. Med pakken følger en forudbetalt returlabel så du altid kan retunere indenfor 14 dage. Vores normale leveringstid er 24-72 timer, direkte til døren. På specielle bestillinger er leverings-tiden 4-6 hverdage.

Gratis prøvesmykke

Som noget helt unikt tilbyder vi gratis prøvesmykker, som vi sender direkte til din dør. På den måde kan du mærke og prøve smykkerne inden du køber. Der medfølger samtidig en gratis fingermåler du frit kan beholde. Der er ingen bindinger eller gebyrer, og vi betaler endda returfragten.

Live Kundeservice

Vores professionelle kundeservice sidder altid klar til at hjælpe dig i vores åbningstid. Du er mere end velkommen til at kontakte os på mail eller telefon hvis du har spørgsmål i forbindelse med dit køb. Vi bestræber os altid på at svare dig hurtigst muligt.