//Official Store//

KURV
0 kr.

Diamantstørrelse

Diamantstørrelser måles faktisk i vægten af diamanten ( Carat forkortes ct.) Jo højere carat (vægt) jo større er diamanten, også i diameter.

Alle vores diamanter er brillantslebne, og derfor er de også præcist runde og præcist målfaste i diameteren. For at du kan få en fornemmelse af diameteren (størrelsen) får du lige lidt eksempler her: 0,05 ct. = 2,5 mm/ 0,10 ct. = 3,0 mm 0,15 ct. = 3,5 mm/ 0,25 ct. = 4,0 mm. /0,50 ct. = 5,0 mm og 1,00 ct.= 6,0 mm.

Det er som sagt vægten (ct.) diamantstørrelser måles i, derfor er en 1,00 ct. diamant ikke dobbelt så stor i diameter som en 0,50 ct. Men prisen er mere en dobbelt så høj på en 1,00 ct. contra 0,50 ct. fordi 1,00 udover at veje dobbelt så meget også er meget mere sjælden, hvor også de højeste kvaliteter er sjældnere endnu.

 

GRATIS Levering & RETUR

Alle bestillinger bliver sendt forsikret, og med Post Danmarks registrerede pakker. Med pakken følger en forudbetalt returlabel så du altid kan retunere indenfor 14 dage. Vores normale leveringstid er 24-72 timer, direkte til døren. På specielle bestillinger er leverings-tiden 4-6 hverdage.

Gratis prøvesmykke

Som noget helt unikt tilbyder vi gratis prøvesmykker, som vi sender direkte til din dør. På den måde kan du mærke og prøve smykkerne inden du køber. Der medfølger samtidig en gratis fingermåler du frit kan beholde. Der er ingen bindinger eller gebyrer, og vi betaler endda returfragten.

Live Kundeservice

Vores professionelle kundeservice sidder altid klar til at hjælpe dig i vores åbningstid. Du er mere end velkommen til at kontakte os på mail eller telefon hvis du har spørgsmål i forbindelse med dit køb. Vi bestræber os altid på at svare dig hurtigst muligt.