//Official Store//

KURV
0 kr.

Diamantkvalitet

 

W.SI

Her får du den største diamant for pengene. Denne diamantkvalitet er den mest solgte i guldsmedeforretningerne i Danmark. Det er en rigtig smuk kvalitet.

TW.VVS

Her får du den absolut smukkeste og ret sjældne diamantkvalitet for pengene. Denne diamantkvalitet finder du kun i de mest eksklusive guldsmedeforretninger i Danmark. Det er den eksklusive, sjældne og nærmest forunderlige smukke kvalitet.

Slibning

Alle vores diamanter er brillant-slebne i den bedste slibekvalitet, som fremhæver den smukke glød og fluorescens i diamanterne. Brillantslibningen er den smukkeste slibning af en ægte diamant.

 

GRATIS Levering & RETUR

Alle bestillinger bliver sendt forsikret, og med Post Danmarks registrerede pakker. Med pakken følger en forudbetalt returlabel så du altid kan retunere indenfor 14 dage. Vores normale leveringstid er 24-72 timer, direkte til døren. På specielle bestillinger er leverings-tiden 4-6 hverdage.

Gratis prøvesmykke

Som noget helt unikt tilbyder vi gratis prøvesmykker, som vi sender direkte til din dør. På den måde kan du mærke og prøve smykkerne inden du køber. Der medfølger samtidig en gratis fingermåler du frit kan beholde. Der er ingen bindinger eller gebyrer, og vi betaler endda returfragten.

Live Kundeservice

Vores professionelle kundeservice sidder altid klar til at hjælpe dig i vores åbningstid. Du er mere end velkommen til at kontakte os på mail eller telefon hvis du har spørgsmål i forbindelse med dit køb. Vi bestræber os altid på at svare dig hurtigst muligt.