Oplev vores åbne værksted og butik her 

Vi glæder os til at se dig i blokhus, her på siden kan du opleve lidt af stemningen værkstedet, butikken og kafeloungen inde og ude. 

 

Etableringen med hjertet i hjertet af blokhus  i 2021

Efter mange års forberedelse blev det under nedlukningerne for corona, at det var den helt rette tid til at tage et meget vigtigt skridt for virksomheden Jan Jørgensen, nemlig at åbne fuldstændigt op for det fantastiske guldsmede håndværk og gøre alle processer helt gennemsigtige, så alle kan besøge os og opleve håndværket helt tæt på lige medens det foregår. Du kan kikke guldsmedene overs skuldrene og få en forståelse af det ædle håndværk.

Udover at gøre guldsmedehåndværket synligt for dig, var det også vigtigt for Jan Jørgensen at du ikke er i tvivl om at du er tæt på det vilde vesterhav når du besøger lokalerne, deraf definitionen 90 % værksted og 10 % butik og 100% vesterhav. Du vil jo længere du opholder dig i den fantastiske 350 m2 store flagship store, opleve alle de underspillede tegn på du er ved kysten. Det er en oplevelse at besøge værkstedet.

 

Vi er danmarks største brand inden for diamantsmykker.

Huset i blokhus er ikke bare en lokal guldsmedie. Det er faktisk hovedsædet for bandet Jan Jørgensen og stedet hvorfra alting udgår. For Jan Jørgensen brandet er kendt over hele Danmark og virksomheden er idag den største producent og leverandør af diamantsmykker i Danmark. Vores smykker finder du hos de førende guldsmedeforretninger i alle byer i Danmark. Alle smykkerne udføres i lokalerne i blokhus, for vi er ikke bare 100% vesterhav, vi er 100% dansk design og håndværk. Så der udføres nu mere end 5000 stk. diamantsmykker og rigtigt mange par vielsesringe i huset i Blokhus hvert år, og vi er vilde med at du kikker os over skulderen.

 

Vi er en åben attraktion og du finder altid en ny oplevelse hos os

Du er altid velkommen og jo mere nysgerrig du er jo bedre. Guldsmedene vil elske at fortælle dig om vores stolte guldsmedehåndværk, og introducere dig for hvordan de mange designs fra Jan Jørgensen, kan gentages af guldsmedene så du får præcis det design jan jørgensen skabte første gang hver gang.

Du vil afhængig af tidspunktet du besøger os, opleve lige de processer som er igang i virksomheden. Måske er vi igang med at starte næste uges produktion, eller måske er vi ved at smelte alt det guld vi lige skal til at støbe smykker af. Vi er ikke et "teater" du besøger vores guldsmedeværksted og møder lige præcis det vi er igang med. Du er velkommen til at være nysgerrig for vi har åbnet værkstedet netop for at du kan være nysgerrig. Vi gemmer ingenting, vi har ikke et hemmeligt rum du ikke må se, alt er gennemsigtigt, så du ser den virkelige hverdag med guldsmedehåndværket.
 

Er i en gruppe, så kan i få en helt særlig rundvisning.

Er i en gruppe, en forening, en klub eller lign som, gerne vil have en ekstra god introduktion til vores hus, så kan I booke en aftale, både inden for vores normale åbningstid og måske en time eller 2 efter vi har lukket. Vi opfatter en gruppe som 10-20 personer. Er i en mindre gruppe under 10, måske en pigeklub på tur, eller et familie træf i et af de mange sommerhuse, er i altid velkommen til bare at dukke op hos os inden for åbningstiden, så vil vi hos Jan Jørgensen altid være klar til at give jer en ekstra god rundvisning og introduktion til håndværket.

Skriv på info@janjsmykker.dk eller ring på 53 73 69 24 hvis du vil booke en gruppeaftale.

 

Du kan hygge dig i vores kaffe og vin lounge lige når du vil.

Et nyt sted at mødes, eller du har bare lyst til en god barista kaffe eller et køligt glas vin, altid med lidt lækkerier til. Når vejret ikke er til udendørs ophold så har vi en hyggelig og afslappet kaffe og vinlaunge, lige midt i guldsmedeværkstedet, så du kan sidde og følge med i aktiviteten i huset medens du slapper af. Besøger du os på den årstid hvor solen og den friske vesterhavsluft frister dig til at være ude, så har kaffe og vinlaounge faktisk ude servering i de skønneste fredelige omgivelser mod syd ved bækken i Blokhus, eller måske er du tidligt på den og vil ned formiddagskaffen foran kaffe og vinloungen på det solrige springvandstorv. Du er altid velkommen i den anderledes cafe med de spændende omgivelser og aktiviteter.
 

Dygtige guldsmede kan opfylde dine smykke drømme.

Har du et ønske om at få designet et særligt smykke til en særlig person, eller måske vil i have jeres helt egne vielsesringe. Det kan også være at du har et gammelt kært smykke du måske har arvet som du vil have forandret. Det kan også være at du har meget gammelt guld liggende som du hellere vil have omskabt til noget andet. Uanset hvad din drøm går ud på, så kan vi netop på guldsmedeværkstedet i blokhuse, hjælpe dig med at få drømmen opfyldt. Vi er altid klar på en udfordring, og vil love dig at vi går ærligt og grundigt til opgaven. Her er heller ingen indpakning vi er som værkstedet helt gennemsigtige, og vi ved alle at med ærlighed og flid kommer man længst.
 

En historie vi er stolte af, og den kan du følge i huset og online

Vi syntes at vores lange historie, er værd at følge. Derfor har vi bogstaveligt hængt den op på væggene og indrettet en tidslinien, hvor du kan følge vores historie, og se hvordan smykkerne så ud i de forskellige årtier. Vi har sikret at du kommer hele vejen rundt i vers åbne virksomhed når du følger vores historie langs væggene. Undervejs er vi sikre på du bliver overrasket, måske endda forarget, på dine egne eller vores vegne. Intet liv er let heller ikke for en tilsyneladende succesfuld smykkedesigner. Vi vil glæde os til at se dig følge historien i huset i Blokhus. Er du bare for nysgerrig, så kan du allerede nu få en fornemmelse ved at besøge være disignmuseum