//Official Store//

KURV
0 kr.

Læderline naturens bedste materiale:

Læder har været kendt og brugt siden mennesket fandt ud af at bruges koens skind, og det er mange hundrede år siden. Faktisk er læder til alle tider brugt som især beklædning, da dets egenskaber er bemærkelsesværdige. Læder er naturligt, smidigt, blødt, varmt og rart at røre ved. Både i gamle tider og i dag har læder en høj status i de fleste menneskers bevidsthed, og på trods af en skiftende mode så er læder altid at finde som en populær beklædningsgenstand, især som fodtøj, men også som frakker, veste, bukser, bælter og meget andet.


Læder som smykkeline

Til Jan Jørgensen designs har vi også valgt at sælge en sort læderline.

Sort har vi valgt fordi den farve altid er gangbar til det meste tøj, og fordi sort også er smukt sammen med både guld og sølv. 

Læder er et naturprodukt som mange holder af netop på grund af de egenskaber det har, og det look en lædersnor har.

Læders funktionalitet

Når læder er lavet som en snor er den rimelig holdbar. Den får dog en vis patina ved brug, hvilket betyder at dens udseende vil skifte karakter.

Læder bliver slidt, så det kan flosse lidt og dermed få et lidt "uldent" udseende, og farven kan blive lysere, især på de steder der slides mest.

Læder der tages med i bad, eller bliver vådt på anden måde, føles lidt klamt mod huden, og det tager nogen tid inden det er tørt igen.

Valget er dit

Da vi ved at mange, især kvinder, holder af læder har vi valgt at det kan købes som snor til vores vedhæng og armbånd.

Men vi vil egentlig anbefale at du overvejer at vælge vores sorte US Parachute line fremfor lædersnoren.

Årsagen hertil er at parachutelinen ligner læder, den
bevarer sit udseende intakt, er meget mere holdbar og tørrer med det samme ved badning.

   
   
   
   



 

GRATIS Levering & RETUR

Alle bestillinger bliver sendt forsikret, og med Post Danmarks registrerede pakker. Med pakken følger en forudbetalt returlabel så du altid kan retunere indenfor 14 dage. Vores normale leveringstid er 24-72 timer, direkte til døren. På specielle bestillinger er leverings-tiden 4-6 hverdage.

Gratis prøvesmykke

Som noget helt unikt tilbyder vi gratis prøvesmykker, som vi sender direkte til din dør. På den måde kan du mærke og prøve smykkerne inden du køber. Der medfølger samtidig en gratis fingermåler du frit kan beholde. Der er ingen bindinger eller gebyrer, og vi betaler endda returfragten.

Live Kundeservice

Vores professionelle kundeservice sidder altid klar til at hjælpe dig i vores åbningstid. Du er mere end velkommen til at kontakte os på mail eller telefon hvis du har spørgsmål i forbindelse med dit køb. Vi bestræber os altid på at svare dig hurtigst muligt.