//Official Store//

KURV
0 kr.

Om den ægte amerikanske faldskærmsline:

USA er kendt for at være trend-sættere i verden. Det er indenfor mange områder at amerikanerne er markedsførende....... også når det gælder sikkerheden i luften. I USA har man forsket og udviklet meget sikre, holdbare og robuste liner, bl.a. til de faldskærme der bruges i militære øvelser.


Parachuteline med råstyrke

Det materiale vi har valgt at bruge til at montere guldbarre-smykkerne på, er en line der er testet til det yderste, og den har bevist at den er utrolig slidstærk.

Det er en US Parachute line der bruges til de faldskærme som trænede soldater bruger når de er på særlige missioner for det amerikanske militær.

Linen er sort og bevarer sin farveægthed, både i almindeligt bad og i saltvand og tåler kulde, varme og mange andre påvirkninger.

Elegant og slidstærkt

Linen vi har valgt til vores 24 karat schweiziske guldbarrer hedder en US-Mil-5040 parachuteline.

Styrken og elastisiteten gør os, og dig, tryg ved at bære en guldbarre om arm eller hals.

Sort er råt og maskulint sammen med de smukke guldbarrer, og i sammenhæng med kassetterne får det totalt set et elegant udtryk.

Styrken-Trygheden og frihededen

Jan Jørgensen ved hvor vigtigt det er med det ultimative styrke og tryghed når man kaster sig ud i luften med et stykke stof over hovedet.

Flyvning er den optimale frihed, især med en paraglider hen over skrænter med udsigt over havet, synes Jan.

Materialerne er af største betydning når de bærer ens liv, og det gør de liner i både en paraglider og en faldskræm.
   
   
   
    

GRATIS Levering & RETUR

Alle bestillinger bliver sendt forsikret, og med Post Danmarks registrerede pakker. Med pakken følger en forudbetalt returlabel så du altid kan retunere indenfor 14 dage. Vores normale leveringstid er 24-72 timer, direkte til døren. På specielle bestillinger er leverings-tiden 4-6 hverdage.

Gratis prøvesmykke

Som noget helt unikt tilbyder vi gratis prøvesmykker, som vi sender direkte til din dør. På den måde kan du mærke og prøve smykkerne inden du køber. Der medfølger samtidig en gratis fingermåler du frit kan beholde. Der er ingen bindinger eller gebyrer, og vi betaler endda returfragten.

Live Kundeservice

Vores professionelle kundeservice sidder altid klar til at hjælpe dig i vores åbningstid. Du er mere end velkommen til at kontakte os på mail eller telefon hvis du har spørgsmål i forbindelse med dit køb. Vi bestræber os altid på at svare dig hurtigst muligt.