//Official Store//

KURV
0 kr.

Dyneema verdens stærkeste line:

Kiteliner bruges i de kites (drager) der trækker en mand/kvinde afsted med vindens kraft på et lille bræt i bølgerne. Der kan være et meget voldsomt træk i en kite i kraftig vind, og derfor skal de liner der holder kitesurferen være meget holdbare og stærke.


Vandfast og uopslidelig

En ægte kiteline er 15 gange stærkere end stål.

Derfor har vi valgt at bruge denne line til at fastholde de 24 karat guldbarrer som Jan Jørgensen har designet som arm- og halssmykke.

Linerne er naturligvis vandfaste og uopslidelige, dog bliver det grå, let glinsende udseende mere mat og hvidligt i overfladen efter nogen tids brug. Når den slides bliver den mere og mere som en snor og flosser måske lidt. Men knække den kan du ikke.

En evig glæde

Når du køber en guldbarre på 1, 2,5, 5, 10 eller 20 gram kan du få fornøjelsen af at bære den i en maskulin kassette i enten sølv, forgyldt eller 14 karat guld.

Kasetten monteres så på kitelinen så helheden bliver elegant at se på.

Det vigtigste er dog at sikkerheden er i top, og du skal kunne føle dig helt tryg ved at din guldbarre bliver hvor den er.

Når elementerne hersker

At mærke en bølge under sine fødder og have fart på sit bræt over endnu flere bølger er en ultimativ frihedsfornemmelse, synes Jan Jørgensen.

Det er linerne der holder kiten og de skal være stærke for at stå imod det kraftige vindpres der kommer ind i kiten (dragen).

Det er fascinerende at dyrke sporten og opleve de egenskaber som materialerne besider - og sjovt at bruge linen til noget andet kostbart/betydningsfuldt, som en guldbarre jo er når den har en vis størrelse.

   
   
   
   

 

GRATIS Levering & RETUR

Alle bestillinger bliver sendt forsikret, og med Post Danmarks registrerede pakker. Med pakken følger en forudbetalt returlabel så du altid kan retunere indenfor 14 dage. Vores normale leveringstid er 24-72 timer, direkte til døren. På specielle bestillinger er leverings-tiden 4-6 hverdage.

Gratis prøvesmykke

Som noget helt unikt tilbyder vi gratis prøvesmykker, som vi sender direkte til din dør. På den måde kan du mærke og prøve smykkerne inden du køber. Der medfølger samtidig en gratis fingermåler du frit kan beholde. Der er ingen bindinger eller gebyrer, og vi betaler endda returfragten.

Live Kundeservice

Vores professionelle kundeservice sidder altid klar til at hjælpe dig i vores åbningstid. Du er mere end velkommen til at kontakte os på mail eller telefon hvis du har spørgsmål i forbindelse med dit køb. Vi bestræber os altid på at svare dig hurtigst muligt.