Fotogalleriet - Jan Jørgensens designunivers

Se fotogalleriet og få et indtryk af designer Jan Jørgensens smykkeunivers. Du kan orientere dig i smykke kategorierne herunder, eller du kan tage et overblik ved at klikke på de små billeder nederst på siden.

 
Alle ombytningssmykke serierne

Royal Art. - Royal Heart. - Royal Trend. - Royal. Romance. - Diamondz. - Brillanz. Diamondz til mænd.

Du kan købe både ringe, vedhæng, ørestikker, halssmykker og armbånd der matcher, og alle i størrelser fra 0,04 ct. og helt op til 1,0 ct. og i to forskellige diamantkvaliteter - den flotteste til prisen eller den største til prisen.
 
Se alle ombytningssmykkerne i galleriet her...

Vielses- og forlovelsesringe

Børsguld + Design - Sølv med 24 kt. guld  - Ædelstål med diamanter - Guld design til en god pris - Klassiske vielsesringe - Royale vielsesringe Alliance vielsesringe - Eksklusive design vielsesringe

Jan Jørgensen har en stor kollektion af ringe, der er helt sikkert et par som også du/I kunne ønske til forlovelse eller vielse, og der er priser for alle, da vi både har ædelstål, sølv og guld.


Se alle vielsesring familierne her...

Design smykkerne

I denne kategori kan du se diverse designsmykker, ringe, halssmykker, armbånd, øresmykker, vielsesringe, særlige smykker til mænd, smykker med investeringsguld og nogle af Jan Jørgensens meget tidlige designs fra  1990'erne og frem.  Smykkerne er i både sølv og guld, med eller uden diamanter.

Se alle design smykkerne i galleriet her...
 

Alliance smykkerne

United Heart United Trend - United Romance - United Square - United Classic - Klassikeren Allianz

Allianceringe har altid været populære, og på billedet ses en mere klassisk version af ringen, vist i både guld og hvidguld, i blank, matteret eller hamret version. 

Jan Jørgensen har dog valgt at lave en række serien, der på utraditionel og smukkeste vis giver dig muligheder for at vælge et særligt smykke der kan tilføres flere diamanter over tid, f.eks. til særlige mærkedage.

Se alle Alliancesmykkerne i galleriet her...

Rå smykker til rå mænd

Nyskabelser i særklasse. 24 karat guldbarrer som smykker, her armbånd, men fås også som halskæde, og med 5 forskellige guldbarrestørrelser. Der er også diamanter til herrens ører og tietacks til slipset mm.

Dronning Margrethe & Unika design

H.M. Dronning Margrethe fyldte 70 år i 2010 og havde 40 års regentjubilæum i 2012. Til begge lejligheder blev Jan Jørgensen bedt om at lave smykker til Majestæten. 

Unika smykker er Jan Jørgensens speciale, du kan se både de særlige smykker til Dronningen og en række enestående ringe designet til flotte og særprægede diamanter og andre ædelstene - disse er også en dronning værdi, og er også kun fremstillet i et eksemplar.

Se H.M. Dronning Margrethe & Unika her...

Invest. guld til smykker i 14 kt. guld.

+ = Din livepris lige nu  

Overfladen er blank og ringene er runde, og også høje så de fylder godt på fingeren. Dette par er 6 mm og de bredeste i serien.

Se smykkerne hvor der bruges investguld...

 

Hurtigt overblik ?

klik på de små billeder herunder


 
Ombytnings diamantsmykkerne
             
 

Vielses- og forlovelsesringene
                                                                               

Design smykkerne (opdelt efter smykketype)
                                     

Alliancesmykkerne
         

Rå smykker til rå mænd
              

H.M Dronning Margrethe & unikadesign
   

Smykker udført af investeringsguld (Den gode handel)