//Official Store//

KURV
0 kr.

Live kundeservice

Online bestillinger her i Art of Jan Jørgensen ApS kan du foretage 24 timer i døgnet og 365 dage om året. Der er altid åbent, og du kan trygt stole på oplysningerne i denne webshop, eksempelvis passer det når vi skriver at varen er på lager, vi sætter også en ære i at overholde de skrevne leveringstider for hvert enkelt smykke. Så du kan trygt bestille, din bestilling ankommer til dig som aftalt.

Har du brug for hjælp?

Tøv ikke med at kontakte os! Vi er her for at hjælpe dig. Skriv til os i formularen under og vi vender tilbage på mail så hurtigt som muligt. Er vi online vil du få svar inden for 15 min, ellers lover vi dig at vende tilbage så snart vi åbner. Vi sætter en stor ære i at svare hurtigt og pålideligt. - Måske findes der allerede svar på dit spørgsmål på vores service side. Klik på linket under for at gå dertil.
Gå til service siden.

Har du brug for hjælp?
 
Vi er online - få svar indenfor 15 min!
Har du spørgsmål?
 
Offline - få svar straks vi åbner!
 
 
 

GRATIS Levering & RETUR

Alle bestillinger bliver sendt forsikret, og med Post Danmarks registrerede pakker. Med pakken følger en forudbetalt returlabel så du altid kan retunere indenfor 14 dage. Vores normale leveringstid er 24-72 timer, direkte til døren. På specielle bestillinger er leverings-tiden 4-6 hverdage.

Gratis prøvesmykke

Som noget helt unikt tilbyder vi gratis prøvesmykker, som vi sender direkte til din dør. På den måde kan du mærke og prøve smykkerne inden du køber. Der medfølger samtidig en gratis fingermåler du frit kan beholde. Der er ingen bindinger eller gebyrer, og vi betaler endda returfragten.

Live Kundeservice

Vores professionelle kundeservice sidder altid klar til at hjælpe dig i vores åbningstid. Du er mere end velkommen til at kontakte os på mail eller telefon hvis du har spørgsmål i forbindelse med dit køb. Vi bestræber os altid på at svare dig hurtigst muligt.