Generelt om alliancesmykkerne:

Alliancesmykker har kvinder holdt af i mange år. Sædvanligvis har fokus ligget udelukkende på diamanterne og slet ikke på designet, det har Jan Jørgensen valgt at gøre op med. Han har valgt at lave nogle nyfortolkninger af den klassiske ring, så den mere er et unikt smykke med et smukt design frem for at det alene er diamanterne man skal se på. Det er en glæde at ønske sig flere sten ved særlige lejligheder, det giver endnu mere værdi til det smykke man i forvejen holder af.

 

United Heart

Disse allianceringe er et rigtigt kærligshedsdesign. Hjertefatninger holder de smukke diamanter fast.

Jan Jørgensen kan lide at bruge hjerter i sine smykke designs. Ringene fås i 5 bredder og med brillanter fra 0,04 ct. til 0,24 ct.

Til ringene kan du vælge smykker til arm, hals og ører der matcher - og du vælger selv både overflader og guldfarve - guld og/eller hvidguld, hamret overflade, blank eller matteret.Se hele United Heart familien her..

United Trend.

I denne allianceserie er der runde og formfulde bånd mellem diamanterne, designet er klassisk og dog meget mere end det. Ens tanker ledes hen mod en blød og buttet hundehvalp.

Jan Jørgensen kalder det effekt-fatninger når der er særlige designs rundt om diamanten, og her er det de små spænstige bånd der omkranser brillanterne og giver den det tiltalende look.

Serien har fra den blev designet være populær for sine bløde kurver og gedigne udtryk.


Se hele United Trend familien her..
 

United Romance

De skrå bånd omslutter diamanterne i denne allianceserie. Det giver en lethed i designet, og tankerne ledes hen mod bølgeskvulp i strandkanten.

Du vælger selv bredde, overflade og guldfarve - diamanterne vokser med bredden på ringen, fra 0,04 ct. til 0,24 ct. og der fås mange andre smykker i serien så du kan få en helhed i det du har på, hvis du skulle få lyst til det.

Romance ringene kan få de romantiske tanker frem i dig, og et guldsmykke som dette er en glæde i mange år.Se hele United Romance familien her..

United Square

Nok den mest kantede af serierne. Både i højden og i sin fatte-måde er ringene her helt stilrene og i symmetri på en kubistisk måde.

Der er "gods" i dette design, for der er lagt meget guld i højden, så ringene fremstår robuste og solide.

Deres markante facon fremhæver både guldet og diamanten så smykket har en pæn helhed.Se hele United Square familien her..

 

United Classic

Denne alliancering er noget anderledes end de øvrige omtalt ovenfor.

Med sine firkantede og samtidigt skrå fatninger er diamanterne nærmest lukket nede i deres små fine rum på en elegant måde.

Ringene er bløde og formfulde i deres udtryk, men også stringente og klassiske. At få flere diamnter sat i giver ringen endnu mere karakter og glæde.Se hele United Classic familien her...

Den helt klassiske til god pris

Allianz er navnet på denne helt traditionelle og nok bedst kendte alliancetype der findes på markedet. På billederne er ringene vist, i 14 karat guld, men de fås naturligvis også i hvidguld, og som du kan se med enten 1, 3, 5 eller 7 brillanter - ja valget af brillanter er jo dit!

I serien er der også matcehende smykker, øresmykker, halssmykker, og smykke til armbånd, så du har mange designs der kan supplere din ring, hvis du kunne ønske det i fremtiden.

Alle smykker kan jo starte med bare den ene diamant, og så vokse i takt med diverse mærkedage liveet igennem.

Se hele Allianz familien her...

2 diamantkvaliteter - dit valg

I de fleste af smykkeserierne fra Jan Jørgensen har vi valgt at tilbyde dig 2 forskellige diamantkvaliteter, vi kalder dem henholdsvis den "smukkeste for pengene" eller den "største til prisen".

Den flotteste er en TW.VVS kvalitet, og den største er en W-TC/SI - begge er de kvaliteter vi kan stå inde for, og som vi ved vil bringe glæde i dit smykke.

Vi giver dig valg, da vi synes at mennesker fortjener muligheder, også  når det handler om design smykker, og du kan altid ændre smykket så det f.eks. starter i den lidt lavere kvalitet, og senere evt. kan ændres den til den flotteste diamant, hvis det er drømmen.