//Official Store//

KURV
0 kr.

Generelt om ædelstål:

Ædelstål er et globalt hit.......fordi det har så mange positive anvendelsesmuligheder i så mange brancher. Traditionelt brugte man stål i mejeribranchen, og på slagterier, men også i medicinalindustrien og i den kemiske industri, til husholdningsredskaber, i byggerier og raffinaderier anvendes materialet....og de seneste år også til fremstilling af smykker. Jan Jørgensen har designet de smukkeste ædelståls forlovelses- og vielsesringe.


Hvorfor stål til smykker?

Ædelstål har en fantastisk kombination at god holdbarhed, en rimelig overkommelig pris, et attraktivt udseende og en høj grad af bearbejdningsmuligheder, også når vi taler om smykker.

Stålet er blevet forædlet gennem det sidste århundrede, og fantastiske produkter er skabt, med stållegeringer der præcist opfylder produktets og brugerens krav. Tænk bare på stålvasken du sikkert har i dit køkken, eller på dine knive. 

Nu har stålet også fundet vej med de rette legeringer, som har de rette egenskaber til smykkebrug.

Et bestandigt materiale.

I ædelstål er der et stort indhold af kulstof og krom som gør det bestandigt og uden mulighed for at ruste, som eksempelvis jern gør.

Hårdheden og den store slidstyrke i stålet er unik, og gør det egnet til fremstilling af smykker. Da materialet er hyppigt forekomment på jorden er priserne til at komme i nærheden af, selvom efterspørgslen er høj.

I de små mængder som smykker jo er kan man tillade sig at vælge det ædleste stål med meget krom i, så smykkestålet får en flot overflade og en utrolig holdbarhed, som eks. kræves af vielses eller forlovelsesringe, som bruges og slides hver dag.

Attraktivt udseende.

Da det ædle stål har gode egenskaber har Jan Jørgenesen Smykker valgt at fremhæve det blanke look i stålet, kobineret med fine former og effekter, som brillanter og 24 karat guld.

Slidstyrken, den attraktiv pris - lavere end både guld- og sølvpriserne - og spændende designs forenes i de mange stålringe, så i kollektionen er der noget for enhver smag. 

   
   
   
   

GRATIS Levering & RETUR

Alle bestillinger bliver sendt forsikret, og med Post Danmarks registrerede pakker. Med pakken følger en forudbetalt returlabel så du altid kan retunere indenfor 14 dage. Vores normale leveringstid er 24-72 timer, direkte til døren. På specielle bestillinger er leverings-tiden 4-6 hverdage.

Gratis prøvesmykke

Som noget helt unikt tilbyder vi gratis prøvesmykker, som vi sender direkte til din dør. På den måde kan du mærke og prøve smykkerne inden du køber. Der medfølger samtidig en gratis fingermåler du frit kan beholde. Der er ingen bindinger eller gebyrer, og vi betaler endda returfragten.

Live Kundeservice

Vores professionelle kundeservice sidder altid klar til at hjælpe dig i vores åbningstid. Du er mere end velkommen til at kontakte os på mail eller telefon hvis du har spørgsmål i forbindelse med dit køb. Vi bestræber os altid på at svare dig hurtigst muligt.