//Official Store//

KURV
0 kr.

Gratis levering og gratis retur. 

Vi mener at det skal være både nemmere, smartere og helt uden risiko for dig at handle med os. Derfor betaler vi både for fragten frem til dig, ligesom vi betaler for evt returfragt. Vi har også på forhånd tegnet en forsikring, sådan af vi har forsikret forsendelsen frem til dig. Og skulle du returnere varen har vi også forsikret din returforsendelse. Nemmere, sikrere og billigere kan det ikke være for dig at handle med os.

   

Gratis fragt på alt over 500 kr. - Fragt 0 kr - Returfragt 0 kr

 
  Som sagt betaler du 0 kr i fragt frem til dig, på alle varer over 500 kr. samt alle prøvesmykker. Evt. returfragt har vi allerede forudbetalt for dig, fordi der i din pakke er vedlagt en forudbetalt returlabel, som du blot skal påsætte din returpakke, og aflevere pakken i dit nærmeste post indleveringssted/ pakkeboks.

Du modtager automatisk en mail når din pakke er afsendt, ligesom du modtager både en mail og en sms når din pakke ligger klar til afhentning på nærmeste post udleveringssted, eller i din pakkeboks. 

Du vælger selv hvordan du vil modtage pakken, og det er altid gratis for dig. Og så har vi endda forsikret forsendelsen for dig. Læs nedenfor. 
 
 

 Alle forsendelser er forsikret for dig, også evt. returfragt fra dig

 
  Det skal være sikkert for dig at handle med os. Derfor har vi tegnet en særlig forsikring, sådan at forsendelsen frem til dig er forsikret af os. Men vi har da også tegnet en forsikring der dækker en evt. returforsendelse fra dig til os. Så skulle du ønske at returnere en vare så er det også risikofrit for dig, blot du får afleveret pakken i dit nærmeste post indleveringssted/pakkeboks inden 14 dage fra du modtog pakken.  

Giv en rigtig flot gave - vi pakker ind for dig

 
  Er det en gave du giver, så skal indpakningen jo passe til indholdet. Derfor laver vi nogle rigtigt flotte indpakninger som gave hvis du ønsker dette. Du skal blot skrive gaveindpakning i beskedfeltet i "tjek ud", så får du en rigtigt flot indpakket gave. Det er naturligvis også gratis for dig.  
 

Du har altid 14 dages returret... skal du bruge mere får du det.

 
  E-handelsloven garanterer dig 14 dages fuld returret og alle dine penge retur på dit kreditkort, det må du aldrig tvivle på når du handler i en e-mærket webshop som vores. Men ofte har vores kunder brug for en lidt længere retur- og fortrydelsesret, måske fordi du skal fri med en af vores ringe, eller du bliver nødt til at købe gaven i god tid fordi I skal rejse, eller du vil bare være i god tid etc. :-). Hos os kan du altid få forlænget din fortrydelses- og returret så det passer med den tid du har brug for. Du skriver blot i beskedfeltet hvornår du ønsker din returret forlænget til, og gerne hvorfor.  
 

E-mærket har godkendt vores webshop - 10.000 i garanti til dig!

 
  Når du handler på e-mærkede netbutikker har du altid adgang til e-mærkets forbruger hotline.

E-mærkets køberbeskyttelse er dit sikkerhedsnet, og e-mærket sikrer dig økonomisk med op til 10.000 kr pr. handel når du handler i vores webshop.

Naturligvis er du i kraft af e-handelsloven altid sikret at du kan få alle dine penge retur inden for 14 dage eller en yderligere aftalt returrets dato, hvis noget skulle gå galt, så e-mærkets garanti er blot en yderligere sikkerhed for dig. Hos Art of Jan Jørgensen har vi handlet med smykker i guld og med diamanter siden 1989, med de førende guldsmedeforretninger både i Danmark, Norge og Sverige, og de seneste 8 år har vi også handlet direkte med forbrugerne online.

Ligesom vi siden 1889 har gjort os umage, når vi laver smykkerne, så kræver vores "jyske" forretningsmoral også at vi gør os umage når vi handler med dig, så enkelt er det.
 
 

Sikre betalingsmetoder... selvfølgelig.

 
  Der er stadigvæk en vis usikerhed hos mange omkring kreditkortbetalinger på nettet, afgivelse af kreditortoplysninger mv. Vi har gjort alt hvad vi kan for at sikre dig, når du bruger dit kreditkort i vores webshop, og derfor er det danske Nets (før PBS) der står for vores betalingssystem, som er verificeret af Visa. Vi har i 8 år ikke haft et eneste prolbem med vores kreditkort betalingssystem, så vi tør godt sige, at du kan være tryg her. Skulle du alligevel ikke have lyst til at afgive kreditkortoplysninger, så tilbyder vi dig at betale via din netbank, efter du har lavet bestillingen i wores webshop.  
 


Vi er altid klar til at hjælpe dig:

Art of Jan Jørgensen er en forholdsvis lille virksomhed, men vi er ganske erfarne og alle er uddannet i guldsmedefaget, enten som butiks-ekspedienter eller guldsmede. Vi har over mange år udviklet vores guldsmedeværksted til nok et af Danmarks bedste. Og når dette tilsættes designer Jan Jørgensens store engagement og flid med designarbejdet, så tør vi godt love at vi kun leverer det ædleste håndværk i gennemtænkt design. For os har det altid handlet om at gøre os umage. Det synes vi designet fortjener.

En stor del af Art of Jan Jørgensens smykkekollektion forhandles også hos de førende guldsmedeforretninger over hele Danmark. Så skulle du få brug for lokal hjælp eller service, så er der også en forhandler nær dig.

 
Administration
Lykke Hansen
Mail direkte: Lykke@artof.dk
Tlf direkte: +45 53736920
Ekspeditionen
Gitte Pedersen
info@artof.dk                          
 
         
Digital Konceptudvikler
Cecilie Borup
Mail direkte: Cecilie@artof.dk
Tlf direkte: +45 53736926
Økonomi/Bogholderi
Karen Hedegaard Kjær
Mail direkte: info@artof.dk
 
         
Guldsmedeelev / Ekspeditionen
Ekspeditionen
Ulla Trolle
info@artof.dk

 
Guldsmed
Vibeke Ulrich
Info@artof.dk
 
         
Guldsmed
Mohammad Yusofi
info@artof.dk
Grafisk design
Bjørn Lau Jørgensen
Mail direkte: bj@artof.dk
 
         
         
         
Designer & Direktør
Guldsmed og designer Jan Artof Jørgensen.
Mail direkte: jan@artof.dk
Koordinator
Merete Klemmensen
Mail direkte: merete@artof.dk
 
         
         
         

 

GRATIS Levering & RETUR

Alle bestillinger bliver sendt forsikret, og med Post Danmarks registrerede pakker. Med pakken følger en forudbetalt returlabel så du altid kan retunere indenfor 14 dage. Vores normale leveringstid er 24-72 timer, direkte til døren. På specielle bestillinger er leverings-tiden 4-6 hverdage.

Gratis prøvesmykke

Som noget helt unikt tilbyder vi gratis prøvesmykker, som vi sender direkte til din dør. På den måde kan du mærke og prøve smykkerne inden du køber. Der medfølger samtidig en gratis fingermåler du frit kan beholde. Der er ingen bindinger eller gebyrer, og vi betaler endda returfragten.

Live Kundeservice

Vores professionelle kundeservice sidder altid klar til at hjælpe dig i vores åbningstid. Du er mere end velkommen til at kontakte os på mail eller telefon hvis du har spørgsmål i forbindelse med dit køb. Vi bestræber os altid på at svare dig hurtigst muligt.