//Official Store//

KURV
0 kr.

Ringstørrelser

Kender du ikke din ringstørrelse/fingerstørrelse så kan du hos os bestille en gratis fingermåler og helt præcist måle din finger, hvorefter du trygt kan bestille den helt rigtige størrelse. Den gratis fingermåler finder du her.

Er dit køb til en gave, hvor du ikke kender modtagerens fingerstørrelse, så er her lidt hjælp til at ramme rigtigt på ringstørrelsen.

Den mest anvendte damestørrelse er 54 som vi så kan kalde medium. En small ring vil da være str. 50 og en large str, 58. Du kan nu vælge ret tæt på ud fra disse begreber.

Den mest anvendte herre ringstørrelse er 64 som vi så kan kalde medium. En small ring vil da være str. 60 og en large str. 68. Du kan nu vælge ret tæt på ud fra disse begreber.

Bemærk også at vi kun udfører ringe i ædle metaller og ringe der er designet på en måde, hvor de efterfølgende kan ændres i størrelse for en pris på 2-500 kr. Og du vil ikke kunne se på ringen den er ændret, det er det ædle håndværk og de ædle materialer der sikrer dig denne mulighed.

 

GRATIS Levering & RETUR

Alle bestillinger bliver sendt forsikret, og med Post Danmarks registrerede pakker. Med pakken følger en forudbetalt returlabel så du altid kan retunere indenfor 14 dage. Vores normale leveringstid er 24-72 timer, direkte til døren. På specielle bestillinger er leverings-tiden 4-6 hverdage.

Gratis prøvesmykke

Som noget helt unikt tilbyder vi gratis prøvesmykker, som vi sender direkte til din dør. På den måde kan du mærke og prøve smykkerne inden du køber. Der medfølger samtidig en gratis fingermåler du frit kan beholde. Der er ingen bindinger eller gebyrer, og vi betaler endda returfragten.

Live Kundeservice

Vores professionelle kundeservice sidder altid klar til at hjælpe dig i vores åbningstid. Du er mere end velkommen til at kontakte os på mail eller telefon hvis du har spørgsmål i forbindelse med dit køb. Vi bestræber os altid på at svare dig hurtigst muligt.